Pokorny Liát eltalálta Ámor nyila - a színésznő már be is mutatta új szerelmét kisfiának.

Lia számára fontos, hogy gyermeke is elfogadja új választottját. A színésznőnek a volt férjével, Csányi Sándor színművésszel - aki gyermekének, Misinek az édesapja - remek a kapcsolata, Csányi pedig nem csak vasárnapi apukaként veszi ki részét kisfia neveléséből. Bár Lia az utóbbi időben sokat szerepelt a nyilvánosság előtt, magánéletéről nem szívesen beszélt.

rtlklub.sajtoklub.tv/Barsony Bence

Nemrég azonban kiderült, Lia életében fontos helye van egy magas, sportos, jóképű fiatalembernek, aki a Blikk információi szerint Liánál fiatalabb, és színészként dolgozik. Az elmúlt hónapokban szinte mindig görkorcsolyával bukkant fel abban a zsákutcában, ahol Lia lakik, és volt, hogy kettesben indultak a Városligetbe megsétáltatni a férfi kutyáját. Sőt, állítólag Lia már a fiának is bemutatta új kedvesét.

"Ebédidőben, egy óra után nem sokkal jöttek ki abból a házból, ahol a színésznő lakik. Tisztán látszott, hogy a színésznő és annak kisfia remekül kijön a magas, jóképű fiatalemberrel. Egyébként többször láttam már őket itt a környéken kettesben is, meghitt közelségben" - mesélte egy szemtanú a Blikknek. Lia a napilap megkeresésére azonban elhárította a kérdéseket, sőt még azt is letagadta, hogy ismerné egymást gyermeke és szerelme.

Titokzatos nászéjszakák - Mit történik manapság? (18+)http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120614-szex-szerelem-parkapcsolat-mi-tortenik-manapsag-a-naszejszakan.html Szex szólóban - Ezért jó maszturbálni! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120611-szex-szerelem-parkapcsolat-a-nagy-m-ezert-jo-maszturbalni.html 3 ok, amiért a pasik megvonják a nőtől a szexet (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120608-szex-szerelem-parkapcsolat-3-ok-amiert-a-pasik-megvonjak.html Elkelt Hollywood legjobb pasija! Matthew McConaughey titokban házasodotthttp://www.life.hu/szeress/20120610-elkelt-hollywood-legjobb-pasija-matthew-mcconaughey-titokban-hazasodott.html Véget érhet a románc Amanda Seyfried és Josh Hartnett közötthttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120607-szerelem-parkapcsolat-amanda-seyfried-szakit.html Amilyen a szakmája, olyan a szerelmi életehttp://www.life.hu/szeress/szex/20120607-szex-szerelem-parkapcsolat-amilyen-a-szakmaja-olyan-a-szerelmi.html