Csányi Sándor színész párkapcsolat Pokorny Lia szerelem Csillag születik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pokorny Liát eltalálta Ámor nyila - a színésznő már be is mutatta új szerelmét kisfiának.

Lia számára fontos, hogy gyermeke is elfogadja új választottját. A színésznőnek a volt férjével, Csányi Sándor színművésszel - aki gyermekének, Misinek az édesapja - remek a kapcsolata, Csányi pedig nem csak vasárnapi apukaként veszi ki részét kisfia neveléséből. Bár Lia az utóbbi időben sokat szerepelt a nyilvánosság előtt, magánéletéről nem szívesen beszélt.

rtlklub.sajtoklub.tv/Barsony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Barsony Bence

Nemrég azonban kiderült, Lia életében fontos helye van egy magas, sportos, jóképű fiatalembernek, aki a Blikk információi szerint Liánál fiatalabb, és színészként dolgozik. Az elmúlt hónapokban szinte mindig görkorcsolyával bukkant fel abban a zsákutcában, ahol Lia lakik, és volt, hogy kettesben indultak a Városligetbe megsétáltatni a férfi kutyáját. Sőt, állítólag Lia már a fiának is bemutatta új kedvesét.

"Ebédidőben, egy óra után nem sokkal jöttek ki abból a házból, ahol a színésznő lakik. Tisztán látszott, hogy a színésznő és annak kisfia remekül kijön a magas, jóképű fiatalemberrel. Egyébként többször láttam már őket itt a környéken kettesben is, meghitt közelségben" - mesélte egy szemtanú a Blikknek. Lia a napilap megkeresésére azonban elhárította a kérdéseket, sőt még azt is letagadta, hogy ismerné egymást gyermeke és szerelme.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.