A nők hajlamosak elfelejteni egy párkapcsolatban, hogy nem kell ahhoz ötfogásos vacsorával várni a pasijukat, hogy elcsábítsák aznap éjszakára. Íme a Life.hu tippje egy könnyű, éjszakai kalandhoz.


Várd ki, amíg a pasid besétál a zuhanyzóba. Menj be utána lazán és magabiztosan a fürdőszobába egy szál vékony, fehér pólóban (lehet az övé is a darab), és lépj be mellé. A vizes, rád tapadó anyagon átsejlő formák garantáltan be fogják indítani a férfi képzeletét. Ha nincs otthon fehér póló, megteszi egy áttetsző anyagból készült ruha is, amit nem sajnálsz, ha vizes lesz egy kicsit. Biztos lehetsz benne, hogy a teremtés koronáját nem várt ajándékként éri majd játékos, szexi közeledésed. Ahogy az is bombaélmény lehet számára, hogy ezt megteszed, hiszen az is előfordulhat, hogy erről az oldaladról még nem ismert téged.

Thinkstock

Feltámadó érdeklődését le ne hűtsd: a langyos vízpermet alatt élvezzétek bátran a másik testét és egymás közeledését. Vezesd a kezét titkos utakra a testeden, de úgy, hogy közben nem veszed le magadról a pólót! A fantáziátokra van bízva, hogy a zuhany alatt fejezitek be az estét, vagy a pólószex után irány az ágy és egy következő forró menet. Természetesen már teljesen meztelenül.

Fotó: Julian Laidig


Kövesd a Szexpázsit blogot a Facebookon is!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit, valamint egy jó történetet.
 Kövesd a Szexpázsit oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A SZEXPÁZSIT OLDAL!Sztárok, akiknek a durva szex lett a vesztük (18+)http://www.life.hu/szeress/20131026-david-carradine-nelson-rockefeller-kiraly-tamas-james-donald-mcconaughey-sztarok.html Ezért játsszák meg a pasik az orgazmust! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120309-szex-szerelem-parkapcsolat-ezert-jatsszak-meg-a-pasik-az.html Pasivélemény: A nők provokálják ki a füttyögésthttp://www.life.hu/szeress/20131024-pasivelemeny-tenyleg-csak-a-jo-nok-utan-futtyognek-a-ferfiak.html Pasit szeretnél? Viselj pirosat!http://www.life.hu/szeress/20131025-egy-felmeres-szerint-az-elso-randin-piros-ruhat-viselo-nok.html