Többször felröppent már a hír, hogy a sztárpár külön utakon folytatja, de akkor mindig a színházi munkájukra vonatkoztak a hírek. Most viszont biztos: az ország legkedveltebb sztárpárja, Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán házasságának vége.

"Három hónappal ezelőtt úgy döntöttünk, hogy a magánéletünk közös útjai szétválnak. Mindketten úgy gondoljuk, hogy tartozunk annyival a minket szerető, és támogató közönségnek, akik életünk boldog pillanatainak is tanúi voltak, hogy ezen tényről is tájékoztatjuk őket. A döntésünket teljes egyetértésben hoztuk, kapcsolatunk továbbra is egymás tiszteletén, és megértésén alapul, gyermekeinkről közösen gondoskodunk. Mindennek okán kérjük, tartsák tiszteletben azon döntésünket, hogy a továbbiakban a szétválás részleteiről a saját és családunk magánéletének védelmében nem kívánunk nyilatkozni" - tudatta a sztárpár egy közleményben, olvasható a Blikken.

Fotó: Mudra László [origo]


Külön utakon folytatja a Szinetár-Bereczki pároshttp://www.life.hu/legykepben/20120110-kulon-utakon-folytatja-a-szinetarbereczki-paros.html Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán karácsonya - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20111225-szinetar-dora-es-bereczki-zoltan-karacsonya.html Bereczki kiborítja a Megasztár énekeseithttp://www.life.hu/legykepben/20120406-bereczki-kiboritja-a-megasztar-enekeseit.html Ördög Nóri és Bereczki Zoli a Csillag születik új műsorvezetői?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110203-ordog-nori-es-bereczki-zoli-vezeti-az-uj-csillag-szuletiket.html Megasztár: Bereczki nem volt elég Yvette-nekhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20101120-megasztar-vegzetes-parbajok.html Kihez vonzódik Bereczki Zoltán?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101113-bereczki-zoltal-a-sajat-nemehez-vonzoik.html