Így tehet tönkre egy szenvedélyes éjszakát a szemüveg - vicces videó!

szenvedély párkapcsolat szemüveg LifeNight romantika randi kínos pillanat reklám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fontos döntés, hogy szemüveget vagy kontaktlencsét válasszunk - például randira -, főleg, ha az ember fia egy igazi bombázóval tölti az estéjét, akinek láthatóan nincs ellenére egy szenvedélyes éjszaka. Hogy ezt a tökéletesnek ígérkező éjszakát hogyan teheti tönkre a szemüveg, ebből a vicces kis reklámfilmből kiderül.
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=tx7Qjw9UkVI2Vkch
Aniston sem kaphat meg mindent - Minden idők legjobb sörreklámjahttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120807-jennifer-aniston-popsija-es-bajos-mosolya-sem-eleg-minden-idok.html"Csókolom! Ági van?" Régi idők legviccesebb reklámfilmjeihttp://www.life.hu/szorakozz/20120808-retro-reklam-valogatas.htmlMagas sarkú cipő - amit a reklámok elhallgatnak a divatos lábbelirőlhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120426-magassarku-cipo-amit-a-reklamok-elhallgatnak-a-divatos-labbelirol.htmlSosem látott Marilyn Monroe-fotók láttak napvilágothttp://www.life.hu/szeress/20120807-csodalatos-kepek-kerultek-elo-a-20-szazad-legnagyobb-szexszimbolumarol-marilyn.htmlNicole Kidman 45 évesen is igazán szexihttp://www.life.hu/life/galeria/20120823-nicole-kidman-szineszno-45-evesen-is-igazan-szexi-a-v.htmlTwiggy, a világ első szupermodelljehttp://www.life.hu/life/galeria/20120822-twiggy-a-vilag-elso-szupermodellje-takacs-nora.htmlHidegháború a nyomortelepenhttp://www.life.hu/life/galeria/20120822-nagybanya-interaktiv-kepriport-a-nyomorteleprol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.