Bajban van John Travolta - egykori szeretője ugyanis mindent elmondott a kapcsolatukról.

Kipakolt Travolta meleg szeretője a National Enquirer magazinnak, és állítólag felvétel is készült szeretkezésükről. Doug Gotterba 62 éves, és egykor pilótaként dolgozott. A férfi azt állítja, hat évig volt John Travolta szeretője 1981-től. A Grease sztárja állítólag több szeretőt is tartott.

Forrás: AFP

Ami viszont sokkolni fogja a rajongókat, az a tény, hogy létezik egy felvétel, melyen Doug és Travolta szeretkezik. Vajon mikor kerül fel a netre a videó, ami egészen biztosan hatalmas botrányt kavar majd?

Beismerte homoszexualitását a Megasztár énekesehttp://www.life.hu/szeress/20120829-megasztar-1-mujahid-zoli-enekes-bevallotta-hogy-meleg.html "Én rosszkislány voltam" - Múltbéli szexhazugságok nyomában (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120830-szex-szerelem-parkapcsolat-en-rosszkislany-voltam-multbeli-szexhazugsagok.html Szakított a magyar sztárpár: Hien és Caramelhttp://www.life.hu/szeress/20120831-szakitott-a-the-voice-mestere-caramel-es-hien.html Már a kőkori ember is használt szexuális segédeszközökethttp://www.life.hu/szeress/szex/20100602-mar-a-kokori-ember-is-hasznalt-szexualis-segedeszkozoket.html A legrosszabbra készült Korda Györgyhttp://www.life.hu/szeress/20120830-korda-gyorgy-enekest-nemreg-mutottek-a-legrosszabbra-keszultek-balazs-klari.html