Szakított a magyar sztárpár: Hien és Caramel

Caramel párkapcsolat szerelem szakítás Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban szakított Caramel és megasztáros kedvese, Hien.

A Blikk szerint a The Voice mestere és a nála jóval fiatalabb vietnámi származású lány alig pár napja vetett véget tavaly év vége óta tartó szerelmüknek. Hien menedzsere meglepődött a napilap kérdésére: "Honnan tudják?" - hüledezett, majd kérte, egyelőre ne jelentesse meg a Blikk a szakításról szóló cikket, mivel még annyira friss. Arra a kérdésre, hogy tényleg szakított-e Hien és Caramel, nem adott egyértelmű választ: "Nincs semmi, ők mindig is azt állították, úgy élnek, mint egy olasz család" - jelentette ki.

Fotó: FEM3
Fotó: FEM3

"Sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom a hírt" - nyilatkozta szűkszavúan Caramel. A pár az énekes tavaly december 29-i nagykoncertjén mutatkozott először nyilvánosan együtt, az ezt követő interjúk mindegyikében áradoztak arról, hogy egymásban megtalálták a lelki társat. Íme egy megható videó kettejükről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.