A napokban szakított Caramel és megasztáros kedvese, Hien.

A Blikk szerint a The Voice mestere és a nála jóval fiatalabb vietnámi származású lány alig pár napja vetett véget tavaly év vége óta tartó szerelmüknek. Hien menedzsere meglepődött a napilap kérdésére: "Honnan tudják?" - hüledezett, majd kérte, egyelőre ne jelentesse meg a Blikk a szakításról szóló cikket, mivel még annyira friss. Arra a kérdésre, hogy tényleg szakított-e Hien és Caramel, nem adott egyértelmű választ: "Nincs semmi, ők mindig is azt állították, úgy élnek, mint egy olasz család" - jelentette ki.

Fotó: FEM3

"Sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom a hírt" - nyilatkozta szűkszavúan Caramel. A pár az énekes tavaly december 29-i nagykoncertjén mutatkozott először nyilvánosan együtt, az ezt követő interjúk mindegyikében áradoztak arról, hogy egymásban megtalálták a lelki társat. Íme egy megható videó kettejükről.

"Én rosszkislány voltam" - Múltbéli szexhazugságok nyomában (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120830-szex-szerelem-parkapcsolat-en-rosszkislany-voltam-multbeli-szexhazugsagok.html Már a kőkori ember is használt szexuális segédeszközökethttp://www.life.hu/szeress/szex/20100602-mar-a-kokori-ember-is-hasznalt-szexualis-segedeszkozoket.html A legrosszabbra készült Korda Györgyhttp://www.life.hu/szeress/20120830-korda-gyorgy-enekest-nemreg-mutottek-a-legrosszabbra-keszultek-balazs-klari.html Szorcsik Viki levetkőzött - megmutatta a bájait a Jóban Rosszban szexi nővérkéjehttp://www.life.hu/szeress/20120828-szorcsik-viki-levetkozott-megmutatta-a-bajait-a-joban-rosszban.html "Csak játszd az eszed, majd koppansz nagyot" - Zsarnokok az erotikában (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120828-szex-szerelem-parkapcsolat-zsarnokok-az-erotikaban.html