Ők a legszebb magyar sportolók - Ráadásul együtt járnak!

Vass Dóra sportoló Tóth Dávid sportolónő olimpia kajak sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vass Dóra sportolónő és a kajakos Tóth Dávid az életben már régóta egy párt alkot, alig fél éve pedig őket választották meg 2012 két legszebb sportolójának. Dórának hatalmas megtiszteltetés volt a győzelem, hiszen a ritmikus gimnasztikázóknak fontos, hogy jól nézzenek ki és gyakorlatilag egyhuzamban fogyókúráznak.
Elárulta, hogy mire költi olimpiai jutalmát a sportolóhttp://www.life.hu/legykepben/20120909-cseh-laci-elarulta-hogy-napelemekre-es-felkeszulesere-kolti-20-millio.htmlA sportolónő, akiből tökéletes férfi letthttp://www.life.hu/szepulj/20120905-takacs-nora-yvonne-buschbaum-sportolono-ferfiva-operaltatta-magat-ma-o.htmlMindenkit megdöbbentett az ismert magyar sportoló bejelentése - Elsírta magát még ő is!http://www.life.hu/legykepben/20120813-visszavonul-kasas-tamas-haromszoros-olimpiai-bajnok-vizilabdazo.htmlNem szégyenlős a 24 éves sportolónő - Bugyit cserélt több millió ember előtthttp://www.life.hu/legytrendi/20120804-olimpia-london-tobb-millio-ember-elott-cserelt-bugyit-a.htmlÚjabb olimpiai formaruha-botrány - A sportolóknak sem jön be a szereléshttp://www.life.hu/legytrendi/20120725-ujabb-olimpiai-ruha-verte-ki-a-biztositekot.htmlHarminchat évesen is szívdöglesztő a magyar sportoló, Kásás Tamáshttp://www.life.hu/life/galeria/20120718-fotokon-akkor-es-most-kasas-tamas.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.