Évek óta pusmognak Zámbó Jimmy és Gregor Bernadett egykori románcáról. A Life.hu elsőként szólaltatta meg a színésznőt, aki egyedüliként tudja, mi az igazság.

A kívülállók nyugalmával tekint a róla és Jimmyről keringő legendákra Gregor Bernadett. A színésznőt egyáltalán nem zaklatja fel, hogy újból ezzel a "szerelmi" történettel került a címlapokra.

"Egy belső nyugalom tölt el, hogy csak mi ketten tudjuk, mi is történt valójában. Én nem beszélek róla, Jimmy pedig már nem tudja elmondani az álláspontját. Otthon pedig  ez a történet nem téma, a férjem nem foglalkozik vele, és nincs is miről beszélni" - árulta el a Life.hu megkeresésére a színésznő.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

Szerelmük titkát a Király magával vitte a sírba, a szépséges színésznő pedig azóta sem fedte fel az igazságot. Berni soha nem ismerte be a szerelmi viszonyt. Lagzi Lajcsi azonban nemrég a Frizbi felvételén elárulta, Jimmy neki egyszer vallomást tett: halálosan szerelmes Gregor Bernadettbe. Lagzi Lajcsi és Jimmy között nemcsak munkakapcsolat volt, hanem barátság is, annak ellenére, hogy Jimmy nehéz természetű ember volt.

"Nem illik kibeszélni más nőügyeit, de hát ezt mindenki tudta: Jimmy teljesen beleesett Gregor Bernadettbe! Egyszer a helyzet odáig fajult, hogy a felesége el is költözött otthonról. Jimmy akkor nagyon szerette volna velünk tölteni a szilvesztert, de mi Délvidéken koncerteztünk. Így Jimmy Fásy Ádámékhoz csatlakozott. De legalább négyszer felhívott aznap este, és többször is elmondta, hogy halálosan szerelmes Bernadettbe" - idéz Lajcsit a Blikk.

"Jimmy nyíltan sohasem ismerte be kilengéseit, pedig tudok olyan üzenetről, amit nem nagyon lehet másképpen magyarázni. Kérdőre vontam a párom az elkapott SMS-ekről, de azt mondta, félreértem. Nem akarom bántani Bernit, hogy feszegetem a múltat. Térden állva énekelte el nekem a Szeress úgy is, ha rossz vagyok című slágerét, ezzel mindent elmondott. Nem tudott ellenállni a kísértésnek, de világosan megmondta: sohasem fogja beismerni, hogy megcsal, mert nem akar fájdalmat okozni nekem" - nyilatkozta korábban a Blikknek Edit asszony.

Ők a legszebb magyar sportolók - Ráadásul együtt járnak!http://www.life.hu/szeress/20120913-vass-dora-ritmikus-sportgimnasztikazo-es-toth-david-kajakos-a-legszebb.html Amikor kinyílik a titkos ajtó - Pisilés szex közben (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120905-szex-szerelem-parkapcsolat-amikor-kinyilik-egy-titkos-ajto-pisiles.html Íme Tom Cruise új szerelme! - Szexi szőkére cserélte Katie Holmest a hírek szerinthttp://www.life.hu/szeress/20120914-tom-cruise-szinesz-uj-szerelme-a-szexi-szoke-lea-seydoux.html A gyönyör titka: a gésagolyó! - forró szextipp éjszakára (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120906-szex-szerelem-parkapcsolat-igy-hasznald-a-gesagolyot.html Heidi Klum nem tagad tovább: évek óta élete része az új szerelmehttp://www.life.hu/szeress/20120913-heidi-klum-szep-modell-seal-volt-felesege-nem-tagadja-hogy.html