Téged milyen női testbeszéd csábít az ágyba? - éjszakai pasivélemény

szex férfi szexualitás testbeszéd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajtekergetés, szájnyalogatás, pohárcirógatás - ezer módja van annak, hogy egy nő felhívja magára a figyelmet, ha akarja. A Life.hu most utánajárt, hogy mit szólnak mindehhez a pasik, és észreveszik-e a teljesen egyértelmű jeleket.

András, mérnök (35)

"Lehet itt mellébeszélni, azért én tudok, amit tudok. Az a nő, aki hasig érő dekoltázsban, fenékig sem érő szoknyában pózol a vállalati bulin, és közben állja, sőt keresi a pillantásom, úgy megy el mellettem, hogy hozzám dörzsöli a csípőjét, búgó hangon kér tüzet tőlem, az bizony szexet akar - velem. Azt nem tudom, a hajtekergetős jelenet valóban az ágyba viszi-e a csajokat, nekem az inkább szendeségre, bizonytalanságra utal, azt hiszem, idegesít is, ha egy nő a haját babrálja. Valamiért mindig azt gondolom, viszket a fejbőre. Szóval a finomabb jelzéseket én nem veszem, de a dögös viselkedés nem kerüli el a szemem."


Thinkstock
Thinkstock

Viktor, programozó (26)

"Lehet, még fiatal vagyok a jelekhez, és ez be is bizonyosodott egy alkalommal. Az egyik kolléganőm, aki közel tíz évvel idősebb nálam, egy buliban kinézett magának. A későbbi beszámolójából tudom, hogy ott sündörgött körülöttem. Meregette rám a méteres pilláit, majdnem 'behúzta' a szemem a dekoltázsába, csicsergett és nyalogatta a pezsgőspoharát, aztán az enyémet is. Én azonban az égvilágon semmit se vettem észre. Pedig nem voltam részeg, és igazából tetszett a csaj, de még mennyire. Csak nekem a beszéd jön be. Össze is jöttünk később, de ahhoz az kellett, hogy Virgó elhívjon a lakására, és szó szerint ledöntsön a lábamról."

Ettől a szagtól undorodik a férfi az ágyban - éjszakai pasivélemény (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120926-szex-szerelem-parkapcsolat-ettol-a-szagtol-undorodik-a-ferfi-az.htmlTe miért mondasz le a gyönyörről? - éjszakai pasivéleményhttp://www.life.hu/szeress/szex/20120924-szex-szerelem-parkapcsolat-te-miert-mondasz-le-a-gyonyorrol-.html"Egy nőt nem tudsz átverni" - éjszakai pasivéleményhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120919-szex-szerelem-parkapcsolat-egy-not-nem-tudsz-atverni-ejszakai.htmlTényleg ciki becsurgatni szex közben? - éjszakai pasivélemény (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120906-szex-szerelem-parkapcsolat-ez-az-ami-tenyleg-ciki-szex-kozben.html"Szexdiétán van a csajom" - éjszakai pasivélemény (18+)http://www.life.hu/szeress/20120906-szexdieta-terjed-a-legujabb-orulet-a-sztarok-kozott-hollywoodban-mit.htmlNeked milyen cici jön be? - pasivélemény (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120906-szex-szerelem-parkapcsolat-neked-milyen-cici-jon-be-ejszakai.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.