Hatalmas szerelemnek indult, de összeomlott a két világsztár házassága

jegygyűrű LeAnn Rimes válás Eddie Cibrian szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden jel arra mutat, hogy vége LeAnn Rimes countryénekesnő és Eddie Cibrian színész házasságának.

Ahogy arról már korábban a Life.hu is írt, LeAnn Rimes heteket töltött rehabilitáción, mert kiborult attól, hogy férje esetleg megcsalja őt. A countryénekesnő harminc napig volt távol, később pedig azt nyilatkozta, hogy nagyon jót tett neki a nyugalom és a stresszmentesség. Akkor azonban arról nem szólt a fáma, hogy szakított férjurával.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Eddie azonban a napokban jegygyűrűje nélkül mutatkozott, ami korábban nem nagyon fordult még elő. A színészt sportos szerelésben, vásárlás közben kapták lencsevégre Los Angelesben, LeAnn nélkül. A fotókat itt nézheted meg. Nem ez lenne egyébként a színész első válása: korábbi feleségét, Glanville-t épp LeAnn miatt hagyta el.

Privát ügyeink: Ráncba szedjük a vaginád! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121009-szex-szerelem-parkapcsolat-privat-ugyeink-rancba-szedjuk-a-vaginad.htmlIsteni szexfűszerek egy buja éjszakára - forró szextipp éjszakárahttp://www.life.hu/szeress/szex/20121009-szex-szerelem-parkapcsolat-isteni-szexfuszerek-vacsorara-forro-szextipp-ejszakara.html"Búcsúzni annyi, mint egy kicsit meghalni" - Charlie Chaplin nagy szerelmeihttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20121008-bucsuzni-annyi-mint-egy-kicsit-meghalni-charlie-chaplin-nagy.htmlFérfiak, akik megjátsszák a gyönyört - éjszakai pasivélemény (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121008-szex-szerelem-parkapcsolat-ferfiak-akik-megjatsszak-a-gyonyort-ejszakai.html"A harmadik kudarc után trükközni kezdtem" - A pasik is megjátsszák az orgazmust (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121005-szex-szerelem-parkapcsolat-a-pasik-is-megjatsszak-az-orgazmust.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.