A szívtipró színész még mindig jóban van az exével - Vajon mit szól a feleség?

Ben Affleck szerelem szakítás Jennifer Lopez sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2002-ben Ben Affleck és Jennifer Lopez igazi álompár voltak. Azóta mindketten más ember oldalán boldogok, a napokban a színész mégis híres exéről nyilatkozott.

Ben elárulta, a mai napig kapcsolatban áll Lopez kisasszonnyal, és igen jóban vannak. A világ akkor "Bennifer"-ként emlegette a párt, akik annak idején hirtelen szakítottak. "A kapcsolat köztünk nem olyasmi, hogy Jennifer hozzám jönne tanácsért. De ha látjuk a másikat egy filmben, akkor rögtön megírjuk egymásnak, hogy tetszik, amit csinált" - vallotta Ben, aki azt is hozzátette, hogy egykori szeretőjét támogatta a karrierjében is. "Emlékszem arra, amikor beválasztották az American Idol zsűrijébe. Mondtam is neki, hogy nagyon okos döntést hozott, és szurkolok neki. Egyébként felnézek rá, és nagyon kedvelem őt. Vele is történtek rossz dolgok, így örülök annak, hogy most ennyire sikeres."

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Affleck és Jennifer 2002-ben kezdtek randizgatni, és még abban az évben bejelentették eljegyzésüket. A bulvársajtó érdeklődése azonban tönkretette a kapcsolatukat, és igen rövid időn belül szakítottak is. Ben ma már boldog felesége, Jennifer Garner oldalán, és azóta három gyermekük is született.

"Szörnyű élmény volt" - Így vallott a szép színésznő a szüzessége elvesztésérőlhttp://www.life.hu/szeress/20121009-mena-suvari-szineszno-elmeselte-hogyan-vesztette-el-a-szuzesseget.htmlPrivát ügyeink: Ráncba szedjük a vaginád! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121009-szex-szerelem-parkapcsolat-privat-ugyeink-rancba-szedjuk-a-vaginad.htmlIsteni szexfűszerek egy buja éjszakára - forró szextipp éjszakárahttp://www.life.hu/szeress/szex/20121009-szex-szerelem-parkapcsolat-isteni-szexfuszerek-vacsorara-forro-szextipp-ejszakara.html"Búcsúzni annyi, mint egy kicsit meghalni" - Charlie Chaplin nagy szerelmeihttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20121008-bucsuzni-annyi-mint-egy-kicsit-meghalni-charlie-chaplin-nagy.htmlFérfiak, akik megjátsszák a gyönyört - éjszakai pasivélemény (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121008-szex-szerelem-parkapcsolat-ferfiak-akik-megjatsszak-a-gyonyort-ejszakai.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.