2002-ben Ben Affleck és Jennifer Lopez igazi álompár voltak. Azóta mindketten más ember oldalán boldogok, a napokban a színész mégis híres exéről nyilatkozott.

Ben elárulta, a mai napig kapcsolatban áll Lopez kisasszonnyal, és igen jóban vannak. A világ akkor "Bennifer"-ként emlegette a párt, akik annak idején hirtelen szakítottak. "A kapcsolat köztünk nem olyasmi, hogy Jennifer hozzám jönne tanácsért. De ha látjuk a másikat egy filmben, akkor rögtön megírjuk egymásnak, hogy tetszik, amit csinált" - vallotta Ben, aki azt is hozzátette, hogy egykori szeretőjét támogatta a karrierjében is. "Emlékszem arra, amikor beválasztották az American Idol zsűrijébe. Mondtam is neki, hogy nagyon okos döntést hozott, és szurkolok neki. Egyébként felnézek rá, és nagyon kedvelem őt. Vele is történtek rossz dolgok, így örülök annak, hogy most ennyire sikeres."

Forrás: AFP

Affleck és Jennifer 2002-ben kezdtek randizgatni, és még abban az évben bejelentették eljegyzésüket. A bulvársajtó érdeklődése azonban tönkretette a kapcsolatukat, és igen rövid időn belül szakítottak is. Ben ma már boldog felesége, Jennifer Garner oldalán, és azóta három gyermekük is született.

"Szörnyű élmény volt" - Így vallott a szép színésznő a szüzessége elvesztésérőlhttp://www.life.hu/szeress/20121009-mena-suvari-szineszno-elmeselte-hogyan-vesztette-el-a-szuzesseget.html Privát ügyeink: Ráncba szedjük a vaginád! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121009-szex-szerelem-parkapcsolat-privat-ugyeink-rancba-szedjuk-a-vaginad.html Isteni szexfűszerek egy buja éjszakára - forró szextipp éjszakárahttp://www.life.hu/szeress/szex/20121009-szex-szerelem-parkapcsolat-isteni-szexfuszerek-vacsorara-forro-szextipp-ejszakara.html "Búcsúzni annyi, mint egy kicsit meghalni" - Charlie Chaplin nagy szerelmeihttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20121008-bucsuzni-annyi-mint-egy-kicsit-meghalni-charlie-chaplin-nagy.html Férfiak, akik megjátsszák a gyönyört - éjszakai pasivélemény (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121008-szex-szerelem-parkapcsolat-ferfiak-akik-megjatsszak-a-gyonyort-ejszakai.html