sztárpár házasság válás színész Russell Crowe Ausztrália Danielle Spencer New York szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
9 év után különvált Russell Crowe és felesége, Danielle Spencer. Gyermekeik, a nyolcéves Charles és a hatéves Tennyson édesanyjuknál maradnak.

A 48 éves színész igencsak elhanyagolta családját az utóbbi időben, ez lehet az egyik oka a válásnak. Az utóbbi időben forgatás forgatást követett, Crowe-nak pedig arra sem marad ideje, hogy hazalátogasson Ausztráliába a feleségéhez és a gyermekeihez. Jövőre hat filmje kerül a mozikba.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A sztárok, akik 2003-ban kötöttek házasságot, idáig tagadták, hogy gondjaik lennének. Az egyetlen árulkodó jel az volt, hogy Danielle-t nyáron többször együtt kapták lencsevégre a Dancing With The Stars műsorbeli partnerével, Damien Whitewood táncossal.

Az Oscar-díjas színész és az énekesnő a gyermekelhelyezésben és a vagyonmegosztásban is megegyezett, így gyorsan pontot tudnak majd tenni az ügy végére. Crowe New Yorkban, gyermekei pedig édesanyjukkal Ausztráliában maradnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.