9 év után különvált Russell Crowe és felesége, Danielle Spencer. Gyermekeik, a nyolcéves Charles és a hatéves Tennyson édesanyjuknál maradnak.

A 48 éves színész igencsak elhanyagolta családját az utóbbi időben, ez lehet az egyik oka a válásnak. Az utóbbi időben forgatás forgatást követett, Crowe-nak pedig arra sem marad ideje, hogy hazalátogasson Ausztráliába a feleségéhez és a gyermekeihez. Jövőre hat filmje kerül a mozikba.

Forrás: AFP

A sztárok, akik 2003-ban kötöttek házasságot, idáig tagadták, hogy gondjaik lennének. Az egyetlen árulkodó jel az volt, hogy Danielle-t nyáron többször együtt kapták lencsevégre a Dancing With The Stars műsorbeli partnerével, Damien Whitewood táncossal.

Az Oscar-díjas színész és az énekesnő a gyermekelhelyezésben és a vagyonmegosztásban is megegyezett, így gyorsan pontot tudnak majd tenni az ügy végére. Crowe New Yorkban, gyermekei pedig édesanyjukkal Ausztráliában maradnak.

Megtudtuk, mi volt VV Fecó titkos ajándéka gyermekeinekhttp://www.life.hu/legykepben/20121011-vv-feco-valo-vilag-sztarja-ajandekot-vett-gyerekeinek-ket-aranyhalat.html Malek: Keresztes Ildi féltékenységből dobja ki a nőket az X-Faktorból!http://www.life.hu/legykepben/20121015-malek-miklos-az-xfaktor-mentora-szerint-keresztes-ildiko-feltekenysegbol-fobja.html Kitálal a színész! Megalázták a börtönben Stohl András rabtársáthttp://www.life.hu/legykepben/20121015-stohl-andras-magyar-szinesz-musorvezeto-baratjat-megalaztak-a-bortonben.html Meglőttek egy BKV-ellenőrthttp://www.life.hu/legykepben/20121014-meglottek-egy-bkvellenort-gazriasztopisztollyal.html Döbbenetes mutatvány: az űrből ugrott le egy férfi a Földre - túléltehttp://www.life.hu/legykepben/20121014-felix-baumgartner-ejtoernyos-bazisugro-urugrasa.html