Miley Cyrus hamarosan férjhez megy, méghozzá háromszor!

A mindössze tizenkilenc éves hölgyemény pár hónapja jár jegyben a sármos Liam Hemsworth színésszel. Az extrém hajú szőkeség azonban már pontosan megtervezte a lagziját. A fiatal pár óriási bulit akar majd, ahol ott lehetnek a barátok és a család. A fiatal pár egybekelne Los Angelesben, Miley szülővárosában, Tennessee-ben és Liam hazájában, Ausztráliában is.

Forrás: AFP

Miley természetesen nem háromszor akarja ugyanazt a ruhát felvenni. Egy közeli barátja szerint a szőkeség jó ideje felkeresett már tervezőket, és azóta azon dolgoznak, hogy három csodás esküvői ruhát készítsenek. A ceremónia valószínűleg jövőre lesz, és közel egymillió dollárba kerül majd.

 

Pálcával és korbáccsal! - egy femme fatale vallomása, 2. részhttp://www.life.hu/szeress/szex/20121030-szex-szerelem-parkapcsolat-palcaval-es-korbaccsal-egy-femme-fatale.html A nők 3 toplistás erogén zónája - szextipp éjszakárahttp://www.life.hu/szeress/szex/20121030-szex-szerelem-szexualitas-harom-toplistas-erogen-zona-nok-forro.html Ismét szakított a fiatal énekesnőhttp://www.life.hu/szeress/20121029-szakitott-conor-kennedyvel-a-fiatal-enekesno-taylor-swift.html Erotikus videóban az X-Factor mentorahttp://www.life.hu/szeress/20121024-az-xfactor-mentora-tulisa-contostavlos-szexi-videoban-domborit-jody-latham.html