Miley Cyrus Liam Hemsworth szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Miley Cyrus és Liam Hemsworth boldogsága sem tart örökké.

Pár napja Miley még azt tervezgette, hogy jövőre hol rendezik majd az esküvői ceremóniákat. Nemrég azonban kiderült, a szöszi sztárt kedvese, a sármos, ausztrál Liam Hemsworth máris megcsalta. A múlt héten ugyanis az egyik celebbuliban egy csinos, hosszúlábú, szőke hölgyet láttak Liammal igen feltűnő közelségben.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Miley Cyrus és Liam Hemsworth

Persze az is lehet, hogy a pár nyitott kapcsolatban él, hiszen nyáron - amíg jegyese a világ másik végén forgatott - Miley az egyik fiúbarátjával volt együtt feltűnően sokat. Vajon ez lenne a tartós párkapcsolat titka? A sztároknál úgy tűnik, igen.

Extraszex az asztalon - Így csábítson el a pasid! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121108-szex-szerelem-parkapcsolat-igy-csabitson-el-a-pasid.htmlAkik imádják a vad szexet - Hírességek az ágybanhttp://www.life.hu/szeress/szex/20121107-szex-sztar-szexualitas-akik-imadjak-a-vad-szexet-hiressegek.htmlVágygyilkos, ezért ne mondd a férfinak!http://www.life.hu/szeress/szex/20121107-szex-szerelem-szexualitas-vagygyilkos-ezert-ne-mondd-a-ferfinak-.htmlÓvszert dobtak piacra gyerekeknekhttp://www.life.hu/szeress/20121107-ovszer-gyerekeknek-a-tul-fiatalon-megkezdett-szexualis-elethez.htmlPasigyilkos mondatok szex közbenhttp://www.life.hu/szeress/szex/20121106-szex-szerelem-parkapcsolat-erekciopeniszgyilkos-mondatok-amiket-nem-suthetsz-el-szex.htmlSzexszabályok, ha tényleg forrón szereted! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121106-szex-szerelem-parkapcsolat-van-aki-forron-szereti.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.