Úgy tűnik, Miley Cyrus és Liam Hemsworth boldogsága sem tart örökké.

Pár napja Miley még azt tervezgette, hogy jövőre hol rendezik majd az esküvői ceremóniákat. Nemrég azonban kiderült, a szöszi sztárt kedvese, a sármos, ausztrál Liam Hemsworth máris megcsalta. A múlt héten ugyanis az egyik celebbuliban egy csinos, hosszúlábú, szőke hölgyet láttak Liammal igen feltűnő közelségben.

Forrás: AFP
Miley Cyrus és Liam Hemsworth

Persze az is lehet, hogy a pár nyitott kapcsolatban él, hiszen nyáron - amíg jegyese a világ másik végén forgatott - Miley az egyik fiúbarátjával volt együtt feltűnően sokat. Vajon ez lenne a tartós párkapcsolat titka? A sztároknál úgy tűnik, igen.

Extraszex az asztalon - Így csábítson el a pasid! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121108-szex-szerelem-parkapcsolat-igy-csabitson-el-a-pasid.html Akik imádják a vad szexet - Hírességek az ágybanhttp://www.life.hu/szeress/szex/20121107-szex-sztar-szexualitas-akik-imadjak-a-vad-szexet-hiressegek.html Vágygyilkos, ezért ne mondd a férfinak!http://www.life.hu/szeress/szex/20121107-szex-szerelem-szexualitas-vagygyilkos-ezert-ne-mondd-a-ferfinak-.html Óvszert dobtak piacra gyerekeknekhttp://www.life.hu/szeress/20121107-ovszer-gyerekeknek-a-tul-fiatalon-megkezdett-szexualis-elethez.html Pasigyilkos mondatok szex közbenhttp://www.life.hu/szeress/szex/20121106-szex-szerelem-parkapcsolat-erekciopeniszgyilkos-mondatok-amiket-nem-suthetsz-el-szex.html Szexszabályok, ha tényleg forrón szereted! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121106-szex-szerelem-parkapcsolat-van-aki-forron-szereti.html