Együtt koncertezett Harry herceg jelenlegi és volt barátnője

sztárpár párkapcsolat Chelsy Davy exbarátnő koncert Cressida Bonas London Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, amikor Harry herceg visszatért Afganisztánba, 23 éves modell barátnője, Cressida Bonas megígérte neki, hogy hazavárja a fiút. A szőke lány azonban nincs könnyű helyzteben, ugyanis nemcsak exe ostromolja őt szerelmével, de még Harry volt barátnőjével is lépten-nyomon összefut.

Harry volt szerelmével, Chelsy Davy-vel közel hét évig volt együtt. A pár tavaly áprilisban, Vilmos és Kate esküvője után szakított - a szőke lány ugyanis ekkor döbbent rá, hogy ez a hercegi pompa és hűhó nem neki való, és nincs kedve csatlakozni a kékvérű családhoz. Idén májusban úgy tűnt, hogy ismét megpróbálják együtt, végül azonban a trónörökös Cressida Bonast választotta.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A herceg és volt barátnője, Chelsy Davy

A két lánynak, amellett, hogy kísértetiesen hasonlítanak egymásra, zenei ízlésük is hasonló. Legutóbb például a Henry Van Straubenzee Memorial Fund londoni koncertjére igyekeztek mindketten és csak pár percen múlt, hogy ne fussanak egymásba.

Chelsy egy krémszínű kabátot és fekete ruhát viselt, és egy titokzatos férfival érkezett a helyszínre. Cressida, aki egyik barátnőjével ment az előadásra, egy elegáns, kék kabátot választott. Az estéről készült képeken a lány igencsak szomorúnak tűnik. Ez nem csoda, hiszen nincs egyszerű helyzetben a fiatal modell. Ugyanis amíg Harry herceg a hazájáért harcol, addig Cressida exe, Harry Wentworth-Stanley, akivel az egyetemi éveik alatt jártak együtt, vissza akarja szerezni őt.

5 nőtípus, akiket sose visznek ágyba a pasikhttp://www.life.hu/szeress/szex/20121204-szex-szerelem-parkapcsolat-5-notipus-akiket-sose-visznek-agyba-a.htmlFérjes asszonnyal bukott le Brad Pitthttp://www.life.hu/szeress/20121203-ferjes-asszonnyal-bukott-le-brad-pitt-mike-tyson-felesegevel-robin.htmlPasivélemény: 3 kínos dolog, ami megöli a szexethttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20121203-szex-szerelem-parkapcsolat-pasivelemeny-3-kinos-dolog-ami-megoli-a.htmlHármas szex és férfisztriptíz (18+)http://www.life.hu/szeress/20121127-olivia-munn-szineszno-pucerkodik-a-magic-mike-cimu-filmben.htmlLehullt a lepel Demi új szerelmérőlhttp://www.life.hu/szeress/20121130-demi-moore-szerelmerol-vino-schnabelrol-titkok-derultek-ki.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.