Brandon Blackstock szombaton eljegyezte barátnőjét, a 30 éves Kelly Clarksont. Az énekesnő Twitter-oldalán osztotta meg a jó hírt, valamint gyűrűjének fotóját a követőivel.

Kelly körülbelül egy évvel ezelőtt, munkája során ismerkedett meg Brandonnal, a férfi ugyanis Clarkson menedzserének a fia. A lány a Twitteren adott hangot boldogságának, és az alábbi sorokat posztolta: "Eljegyeztek! Azt szeretném, hogy tudjátok. Az előző volt életem legboldogabb éjszakája."

Forrás: AFP, www.whosay.com

Az énekesnő, aki megjegyezte, milyen szerencsés, amiért a legszuperebb pasival él együtt, egy képet is megosztott a rajongóival. Az eljegyzési gyűrű közepén egy sárga gyémánt virít. Reméljük, hogy Kellynek csak a nagy igyekezetben nem volt ideje manikűrre, és az esküvőjére rendbe hozza majd a karmait.

Sokkolóan lefogyott! Kiállnak az egykor gyönyörű színésznő bordáihttp://www.life.hu/szeress/20121217-selma-blair-szineszno-sokkoloan-lefogyott-kiallnak-a-bordai.html Könyvet kaptál a pasidtól? Megmondjuk, mit jelent!http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20121215-szex-szerelem-parkapcsolat-konyvet-kaptal-karacsonyra-megmondjuk-mit-jelent.html Legszörnyűbb pillanatairól mesélt Kristen Stewarthttp://www.life.hu/szeress/20121212-kristen-stewart-elete-legszornyubb-pillanatairol-meselt-az-uton-cimu-film.html Ezt nézi meg rajtad először a pasi!http://www.life.hu/szeress/szerelem/20110322-szerelem-parkapcsolat-mit-nez-meg-a-pasi-eloszor-egy.html 24 éve van együtt az álompárhttp://www.life.hu/szeress/20121212-kyra-sedgwick-szineszo-elarulja-miert-jo-a-hazassaga-evtizedek-ota.html Lánykérés celeb módra - Így kérték meg a legnagyobb sztárok kezét!http://www.life.hu/szeress/20121214-igy-kertek-meg-a-legnagyobb-hollywoodi-sztarok-kezet-jennifer-aniston.html