katy perry drog válás heroin üzenet John Mayer exférj Russel Brand
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katy Perry és Russell Brand év elején váltak el, azóta azonban többször is együtt jelentek meg. Legutóbb például egy kosárlabdameccsre látogattak el együtt. Ez is azt mutatja, hogy az énekesnőnek még mindig nagyon fontos az exférje.

Katy, akit augusztusban a sztárvilág egyik legnagyobb Casanovája, John Mayer is elhagyott, e-mailben gratulált Brandnek, amiért az tíz éve tiszta. A 37 éves sztár 27 éves kora óta nem nyúlt heroinhoz, exfelesége pedig nagyon büszke rá emiatt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az életművész Brand Twitteren is tudatta követőivel, hogy tíz éve nem drogozik és erre buzdít másokat is. Katy nemcsak gratulációját írta meg az exének, hanem azt is megemlítette, hogy már túltette magát a kapcsolatukon. Perry korábban azt nyilatkozta, annak ellenére, hogy sokat szenvedett a férfi miatt, szeretné tudni, hogy az gondol rá.

Vaginizmus: az undorérzet is felelős lehethttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20121219-szex-szerelem-parkapcsolat-hozzajarulhat-a-szexualis-zavarok-kialakulasahoz-az.htmlMaszturbálás a filmvásznon (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121218-szex-szerelem-szexualitas-kezek-a-bugyiban-noi-maszturbalas.htmlSzextipp: Ma csak a kezed kell, drágám! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121218-szex-szerelem-parkapcsolat-ma-csak-a-kezed-kell.htmlTwitteren mutatta meg eljegyzési gyűrűjét az énekesnőhttp://www.life.hu/szeress/20121217-kelly-clarkson-a-twitteren-mutatta-meg-brandon-blackstocktol-kapott-eljegyzesi.html6 évig készült a lánykérésrehttp://www.life.hu/szeress/20121213-romantikus-lanykeres-6-even-at-keszult-a-romantikus-esemenyre.htmlSokkolóan lefogyott! Kiállnak az egykor gyönyörű színésznő bordáihttp://www.life.hu/szeress/20121217-selma-blair-szineszno-sokkoloan-lefogyott-kiallnak-a-bordai.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.