Katy Perry és Russell Brand év elején váltak el, azóta azonban többször is együtt jelentek meg. Legutóbb például egy kosárlabdameccsre látogattak el együtt. Ez is azt mutatja, hogy az énekesnőnek még mindig nagyon fontos az exférje.

Katy, akit augusztusban a sztárvilág egyik legnagyobb Casanovája, John Mayer is elhagyott, e-mailben gratulált Brandnek, amiért az tíz éve tiszta. A 37 éves sztár 27 éves kora óta nem nyúlt heroinhoz, exfelesége pedig nagyon büszke rá emiatt.   

Forrás: AFP

Az életművész Brand Twitteren is tudatta követőivel, hogy tíz éve nem drogozik és erre buzdít másokat is. Katy nemcsak gratulációját írta meg az exének, hanem azt is megemlítette, hogy már túltette magát a kapcsolatukon. Perry korábban azt nyilatkozta, annak ellenére, hogy sokat szenvedett a férfi miatt, szeretné tudni, hogy az gondol rá.  

Vaginizmus: az undorérzet is felelős lehethttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20121219-szex-szerelem-parkapcsolat-hozzajarulhat-a-szexualis-zavarok-kialakulasahoz-az.html Maszturbálás a filmvásznon (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121218-szex-szerelem-szexualitas-kezek-a-bugyiban-noi-maszturbalas.html Szextipp: Ma csak a kezed kell, drágám! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121218-szex-szerelem-parkapcsolat-ma-csak-a-kezed-kell.html Twitteren mutatta meg eljegyzési gyűrűjét az énekesnőhttp://www.life.hu/szeress/20121217-kelly-clarkson-a-twitteren-mutatta-meg-brandon-blackstocktol-kapott-eljegyzesi.html 6 évig készült a lánykérésrehttp://www.life.hu/szeress/20121213-romantikus-lanykeres-6-even-at-keszult-a-romantikus-esemenyre.html Sokkolóan lefogyott! Kiállnak az egykor gyönyörű színésznő bordáihttp://www.life.hu/szeress/20121217-selma-blair-szineszno-sokkoloan-lefogyott-kiallnak-a-bordai.html