Szexuális zaklatással vádolták meg Stallonét

vád dollármillió színész szexuális zaklatás fizetés Sylvester Stallone féltestvér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sylvester Stallone állítólag dollármilliókat fizetett féltestvérének, aki szexuá­lis zaklatással vádolta.

A nemrég 48 éves korában elhunyt Toni-Ann Filiti 16 évvel ezelőtt 1,2 millió dollárt, azaz 350 millió forintot kapott hallgatásáért cserébe, valamint élete végéig havi 10 500 dollár (kétmillió forint) is érkezett a számlájára híres rokonától.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Stallone és családja

A zűrös életű asszony 1987-ben peren kívül egyezett meg bátyjával, aki mindvégig tagadta a vádakat, de végül csak fizetett, hogy elkerülje a botrányt. Toni-Ann állításait még édesanyja, Jackie Stallone is megkérdőjelezte. "Toni-Ann naponta hatvanöt tablettát szedett, drogozott és ivott. Egy kábítószerfüggő pedig bármire képes. Amikor Sylvester befutott sztár lett, a lányom így próbált meg pénzt szerezni tőle" - nyilatkozta akkor az asszony.

Csobot Adél: "Nem szabad összeomlanom"http://www.life.hu/sztarszerzok/20130127-csobot-adel-nem-szabad-osszeomlanom-szily-nora-interjuja.htmlMit keres egy patkány a bébiételben?http://www.life.hu/anyaskodj/20130124-patkanytetem-a-gyumolcspureben-patkanymereg-a-vanilias-ostyaban-ezert-erdemes.htmlKóstold meg Katalin hercegnőt!http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130124-katalin-hercegno-kate-middleton-portrejat-pizzabol-is-elkeszitettek.htmlVastagbélrákkal operálták az ismert műsorvezetőthttp://www.life.hu/gyogyulj/20130127-vastagbelrakkal-mutottek-meg-havas-henriket-meg-decemberben-orvosait-hibaztatja-a.htmlMegnémult az ismert Kossuth-díjas szinésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20130127-megnemul-torocsik-mari-kossuthdijas-szineszno-egy-vigszinhazi-szerep-kedveert.htmlIntenzív osztályra került az ismert színészlegendahttp://www.life.hu/legykepben/20130127-influenza-virus-miatt-kerult-a-korhaz-intenziv-osztalyara-az-ismert.htmlErőszakos szexet akar a fiatal színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20130127-szadomazo-szexet-akar-mila-kunis-szineszno-a-szurke-otven-arnyalata.htmlMilliókat ér Diana hercegnő botránygyanús fotójahttp://www.life.hu/legykepben/20130126-tobb-mint-negymillio-forintert-elarvereztek-diana-hercegno-botranygyanus-fotojat.htmlRészegen fetrengett a füvön Sylvester Stallone exnejehttp://www.life.hu/legykepben/20120807-brigitte-nielsen-szineszno-sylvester-stallone-filmszinesz-exfelesege-reszegen-fetrengett-egy.htmlFia halála után megszólalt Sylvester Stallonehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120717-fia-halala-utan-megszolalt-sylvester-stallone.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.