párkapcsolat szex férfi óvszer LifeNight szexualitás vagina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szex közben előfordulhat, hogy egy óvatlan pillanatban benned marad az óvszer, de az is gyakran megesik, hogy valaki elfelejti eltávolítani a tampont. A Life.hu most férfiakat kérdezett arról, hogy nekik milyen tapasztalataik vannak ezen a téren a nőkkel.   


Péter, ingatlanreferens (37)

"Egyszer épp támasztottam a pultot egy szórakozóhelyen, amikor odajött hozzám egy gyönyörű csaj elképesztő szexuális kisugárzással. Kiszedtem belőle, hogy épp nincs senkije, és hogy egyedül bérel egy lakást a közelben. Gyorsan megittuk az italunkat, aztán átsétáltunk hozzá, és órákon át szexeltünk. Maradandó élmény lett volna az este, ha az aktus után nem kezd el nekem arról mesélni, hogy az előző pasijával ugyanezt csinálta, csak akkor az óvszer benne maradt, és milyen élmény volt számára, hogy együtt távolították el azt. Azonnal kiábrándultam: mi közöm nekem mindehhez?"

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Norbi, webes programozó (31)

"Tudom, hogy szkeptikusak lesznek az olvasók, és biztosan én is az lennék a helyükben, ha a múltkor nem történt volna velünk is hasonló szerencsétlenség. A barátnőmmel hatalmasat szeretkeztünk, és miután mindketten elélveztünk, ki akartam húzni belőle a péniszemet. Annyira nedves volt a puncija, hogy a gumi csak úgy tocsogott, ezért képtelen voltam rendesen megfogni, és benne maradt. Nagyon megijedtünk, és valahogy kibányásztuk, de mivel pár hónapja már elszakadt egyszer az óvszer, újra be kellett vennie egy esemény utáni tablettát. Nagyon égő volt, mert pont ugyanaz a doki rendelt, és jól leszúrta a barátnőmet, hogy miért nem szedi a fogamzásgátlót."

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.