Befuccsolt a nagy szerelem. Az Alkonyat-széria Jessicája, azaz Anna Kendrick és rendező pasija, Edgar Wright külön utakon folytatják. Legalábbis a pár barátai szerint. Pedig olyan szépek voltak együtt! 

Egy újabb Hollywoodi szerelem ért véget. Anna Kendrick (tudjátok, ő az Alkonyat filmek Jessicája) és Edgar Wright szakítottak. 2009-ben jöttek össze, vagyis filmes léptékekben mérve elég sok időt voltak együtt. Természetesen találkozásukat egy filmnek köszönhetik: Edgar Wright rendezte a Scott Pilgrim a világ ellen című alkotást, amelyben Anna Stacey Pilgrimet alakította.

Forrás: AFP

Főleg azért kedveltük őket, mert mindig kedvesnek, szerénynek mutatkoztak, nem fecsegték ki ország-világnak szerelmi ügyeiket, mint ahogyan teszi sok más pár - írja a Daily Mail. Azt mondják, azért ment tönkre a kapcsolatuk, mert Anna Los Angelesben él, míg Edgar főleg Londonban dolgozik. Úgy tűnik, most a távolság győzött a szerelem felett.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressz tesztjét! 

Az Alkonyat befejező része kapta a legtöbb citromdíjathttp://www.life.hu/szorakozz/20130224-az-alkonyatsaga-befejezo-epizodja-soporte-be-a-legtobb-citromdijat-az.html Szakított az Alkonyat álompárjahttp://www.life.hu/szorakozz/20130116-robert-pattinson-szinesz-es-kristen-stewart-szineszno-ismet-szakitottak.html Az Alkonyat és Barbra Streisand is "citromdíjas" lehethttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130109-az-alkonyat-es-barbra-steisand-is-citromdijas-lehet.html