filmforgatás Alkonyat (film) hollywoodi Edgar Wright szerelem Anna Kendrick szakítás álompár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Befuccsolt a nagy szerelem. Az Alkonyat-széria Jessicája, azaz Anna Kendrick és rendező pasija, Edgar Wright külön utakon folytatják. Legalábbis a pár barátai szerint. Pedig olyan szépek voltak együtt! 

Egy újabb Hollywoodi szerelem ért véget. Anna Kendrick (tudjátok, ő az Alkonyat filmek Jessicája) és Edgar Wright szakítottak. 2009-ben jöttek össze, vagyis filmes léptékekben mérve elég sok időt voltak együtt. Természetesen találkozásukat egy filmnek köszönhetik: Edgar Wright rendezte a Scott Pilgrim a világ ellen című alkotást, amelyben Anna Stacey Pilgrimet alakította.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Főleg azért kedveltük őket, mert mindig kedvesnek, szerénynek mutatkoztak, nem fecsegték ki ország-világnak szerelmi ügyeiket, mint ahogyan teszi sok más pár - írja a Daily Mail. Azt mondják, azért ment tönkre a kapcsolatuk, mert Anna Los Angelesben él, míg Edgar főleg Londonban dolgozik. Úgy tűnik, most a távolság győzött a szerelem felett.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressz tesztjét!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.