Vámpírnaplók klipforgatás házasság szerelem csípőprobléma Lady Gaga Taylor Kinney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lady Gaga mint odaadó, hűséges feleség. El tudjátok őt így képzelni? Állítólag pár hónap és a vadóc énekesnőt oltár elé vezeti barátja, a Vámpírnaplók szexi sztárja, Taylor Kinney. A dolog pikantériája, hogy korábban egy klipben már férj és feleségként szerepeltek.

Ezt is megéltük! Lady Gaga nyáron hozzámegy dögös pasijához, Taylor Kinney-hez. Legalábbis a sztár közeli barátja, DJ Lady Starlight szerint - írja a Sun. Az énekesnő 2011 szeptemberében kezdett randizni a Vámpírnaplókból is jól ismert, kigyúrt színésszel, amikor felkérte, hogy szerepeljen a You And I című dal videoklipjében.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A vad páros a munka során alaposan összemelegedett. Most ideiglenesen együtt is élnek Chicagóban, amíg az énekesnő felgyógyul csípőműtétje után. Ahogy a Life.hu is megírta korábban, Gaga tolószékbe került. Az énekesnő legjobb barátnője, Lady Starlight azonban megsúgta: "Nem árulok el titkot, ha azt mondom: a fiatalok idén összekötik az életüket" - fogalmazott. A videóban összejött a nász, szurkolunk nekik a való életben is!

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.