Micsoda vallomás! Cameron Diaz elárulta, hogy a hosszú hajú, rocker, sminkelt pasikra bukott anno, és nagy heavy metal rajongó volt.

Különleges titokba avatta be rajongóit Cameron Diaz. A színésznő azt mondta, hogy régebben csak azokra a pasikra bukott, akik sminkelték magukat és nagy rockzene-rajongók voltak.

Forrás: AFP

A 40 éves színésznő tinédzserként őrült meg a hosszú hajú, kőkemény zenére tomboló srácokért. Akkoriban nagy heavy metal rajongó hírében állt, kedvenc bandái a Whitesnake és az Iron Maiden voltak. Ezért akkoriban csak ilyen típusú pasikkal randizott. Ma viszont már inkább olyan hírességekkel bújik ágyba, mint Justin Timberlake, Matt Dillon vagy Jared Leto. Most azonban szingli egy ideje.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét! 

Brutálisan kigyúrta magát Cameron Diazhttp://www.life.hu/szepulj/20130314-cameron-diaz-szineszno-hatalmas-bicepszet-novesztett-uj-filmje-kedveert.html Cameron Diaz félmeztelenül és bugyi nélkül pózolhttp://www.life.hu/szepulj/20130227-cameron-diaz-szineszno-felmeztelenul-es-bugyi-nelkul-pozol-egy-orosz.html Így néz ki Cameron Diaz smink nélkülhttp://www.life.hu/szepulj/20130115-cameron-diaz-szinesznot-smink-nelkul-fotoztak-a-fitneszedzese-utan.html Titkos mellműtét - Mi történt Cameron Diaz dekoltázsával?http://www.life.hu/szepulj/20121112-cameron-diaz-szineszno-megmutette-melleit.html