színésznő rocker tini szerelem hosszú haj Iron Maiden randi Cameron Diaz Whitesnake
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Micsoda vallomás! Cameron Diaz elárulta, hogy a hosszú hajú, rocker, sminkelt pasikra bukott anno, és nagy heavy metal rajongó volt.

Különleges titokba avatta be rajongóit Cameron Diaz. A színésznő azt mondta, hogy régebben csak azokra a pasikra bukott, akik sminkelték magukat és nagy rockzene-rajongók voltak.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A 40 éves színésznő tinédzserként őrült meg a hosszú hajú, kőkemény zenére tomboló srácokért. Akkoriban nagy heavy metal rajongó hírében állt, kedvenc bandái a Whitesnake és az Iron Maiden voltak. Ezért akkoriban csak ilyen típusú pasikkal randizott. Ma viszont már inkább olyan hírességekkel bújik ágyba, mint Justin Timberlake, Matt Dillon vagy Jared Leto. Most azonban szingli egy ideje.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Brutálisan kigyúrta magát Cameron Diazhttp://www.life.hu/szepulj/20130314-cameron-diaz-szineszno-hatalmas-bicepszet-novesztett-uj-filmje-kedveert.htmlCameron Diaz félmeztelenül és bugyi nélkül pózolhttp://www.life.hu/szepulj/20130227-cameron-diaz-szineszno-felmeztelenul-es-bugyi-nelkul-pozol-egy-orosz.htmlÍgy néz ki Cameron Diaz smink nélkülhttp://www.life.hu/szepulj/20130115-cameron-diaz-szinesznot-smink-nelkul-fotoztak-a-fitneszedzese-utan.htmlTitkos mellműtét - Mi történt Cameron Diaz dekoltázsával?http://www.life.hu/szepulj/20121112-cameron-diaz-szineszno-megmutette-melleit.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.