The Place Beyond the Pines Ryan Gosling Eva Mendes szerelem Bradley Cooper
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eva Mendes és Ryan Gosling is részt vettek közös filmjük, a The Place Beyond The Pines premierjén.

A szexi pár - akik felett állítólag viharfelhők gyülekeznek - gondosan ügyelt arra, hogy külön fotózzák őket, egy képre azonban mégis ráakadtunk, ahol együtt pózolnak. Igaz, a Daily Mail oldalán látható fotón ott van mellettük a film harmadik főszereplője, Bradley Cooper is, de meg kell hagyni, Eva és Gosling nagyon dögösek együtt. A hármukról készült fotót itt nézheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Exek újratöltve - pasik vallomásaihttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130328-szex-szerelem-parkapcsolat-exek-ujratoltve-pasik-vallomasai.htmlMegnősül Vlagyimir Klicskóhttp://www.life.hu/szeress/20130328-hayden-panettiere-szineszno-es-vlagyimir-klicsko-bokszolo-eljegyeztek-egymast.htmlPasik, akiket kár lenne kihagynihttp://www.life.hu/szeress/20130327-szeretoi-viszony-pasik-akiket-kar-lenne-kihagyni-gyori-szilvia-szakerto.htmlSzextipp: Szexmeditáció a gyönyörérthttp://www.life.hu/szeress/szex/20130327-szex-szerelem-parkapcsolat-szextipp-szexmeditacio.htmlÖsszemelegedett George Clooney és Channing Tatumhttp://www.life.hu/szeress/20130327-channing-tatum-szinesz-bevallotta-hogy-lefekudne-george-clooneyval.htmlA sminkelt rockerekre bukik Cameron Diazhttp://www.life.hu/szeress/20130327-cameron-diaz-szineszno-a-hosszu-haju-sminkelt-rockereket-szerette-tinikent.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.