John Travolta válás színészpár szerelem Kelly Preston karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy hírlik, válik John Travolta és felesége, Kelly Preston. Az egyik amerikai bulvárlap szerint az asszony besokallt: szeretne végre a karrierjére koncentrálni.

Szétmehet egy újabb hollywoodi színészpár. A National Enquirer magazin szerint John Travolta, az 1977-es kultuszfilm, a Szombat esti láz sztárja és Kelly Preston válnak. Egy bennfentes úgy tudja, hogy a nő kész tény elé állította férjét: vagy jobban támogatja őt és karrierjét, vagy a bíróságon találkoznak legközelebb.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

John Travolta és Kelly Preston

Kellynek állítólag abból lett elege, hogy amíg ő otthon van a gyerekekkel, addig férje egyfolytában csavarog. Ha nem a munkája miatt, akkor szórakozásból. A nő úgy érzi, most eljött az ő ideje. Az elmúlt években sok mindent kellett lenyelnie az asszonynak: tavaly példéul felbukkant egy meleg pasi, aki azt állította, hogy Travolta szeretője volt. A legutóbbi problémát pedig az okozta, hogy Kelly szerepet kapott egy új komédiában, amit Los Angelesben forgatnak, de Travolta ragaszkodik ahhoz, hogy az asszony Floridában maradjon a családdal. Összevesztek és Kelly elköltözött otthonról. Vajon képes megváltozni felesége kedvéért a sztár?

Bemutatta új filmjét John Travoltahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120924-bemutatta-uj-filmjet-john-travolta-vadallatok-savages-san-sebastian.htmlKitálalt John Travolta szeretőjehttp://www.life.hu/szeress/20120831-john-travolta-szinesz-allitolagos-szeretoje-doug-gotterba-kipakolt.htmlPasija tette lapátra Palvin Barbithttp://www.life.hu/szeress/20130411-palvin-barbi-magyar-modellel-gimnazista-pasija-kristof-szakithatott.htmlMenyasszony lett a gyönyörű énekesnőbőlhttp://www.life.hu/szeress/20130408-frankie-sandfordot-a-saturdays-enekesnojet-eljegyezte-focista-pasija-wayne-bridge.htmlBolti eladóba szerelmes Harry herceg?http://www.life.hu/szeress/20130408-harry-hercegrol-azt-allitja-egy-egykori-bolti-elado-hogy-egyutt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.