párkapcsolat szex férfi LifeNight szexualitás orgazmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan járnak szvingerklubba, de nagyon kevés azoknak a száma, akik ezt nyíltan fel is merik vállalni. A Life.hu most arra volt kíváncsi, hogy a férfiaknak mi a véleménye a buja örömszerzés ilyen formájáról.

Sok-sok év házasság vagy együtt töltött idő után nagyon nehéz felvállalni azt egy párkapcsolatban, ha valamelyik fél egy kis szexuális változatosságra vágyik. Különösen akkor, ha az jár valakinek a fejében, hogy milyen lenne kipróbálni egy szvingerklubot. Egy biztos: nagy önismeretre, bizalomra és odafigyelésre van ahhoz szükség, hogy egyik fél se sérüljön egy ilyen kaland után.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Tippünk: Bevállalták: szvingerklubba járnak (18+)



András, kereskedő (43)

"Azok közé tartozom, akik irigykednek. Házasságban élek, de szeretném újra megtapasztalni, hogy milyen más nők testét ölelni. A páromat viszont nem akarom megcsalni, vagy legalábbis nem úgy, ahogy ezt mások teszik a feleségükkel. Én nem a titkolózásra hajtok. Úgy szeretnék új élményeket, hogy közben ne veszélyeztessem azt, amit a feleségemmel közösen felépítettünk. Nem új életre vágyom, nem akarom bebizonyítani egy fiatalabb csajnak, hogy milyen tökös fiú vagyok, mert nem vagyok az. Fiatal negyvenesként izgalomra vágyom, mert az ölelés már nem olyan a feleségemmel, mint annak idején. Ő viszont hallani se akar a dologról, sőt halálosan megsértődött, amikor rákérdeztem a dologra."

Bálint, pedagógus (40)

"Szerintem amit nem kapunk meg a normális párkapcsolatban, azt nem fogjuk megkapni máshol sem. Nem a szexről szól a szvinger? Na ne már! Érzelmekről? Elköteleződésről? Jóízű beszélgetésekről? Szerintem az ott szórakozó emberek csak áltatják magukat, és ilyen kifejezésekkel takaróznak, hogy ez nem szex, ez szigorúan csak felnőttjáték. Aha. Mi lenne, ha azt a rengeteg energiát, időt és nem kevés pénzt, amit a szvingerezésre szánnak, esetleg arra fordítanák, hogy még jobb legyen a párkapcsolatuk? Abból utaznának, apróságokat vennének a másiknak, meglepetéseket agyalnának ki. Nem tartom magam 'maradinak', se egy ostoba erkölcscsősznek, de az ágyunkban nincs helye egy harmadiknak, pláne nem egy negyedik vagy tizedik embernek. Hiába előírás a védekezés ezeken a helyeken, mégis ott motoszkálna bennem, hogy mi van, ha mégis elkapok valamilyen betegséget egy ilyen buliban. Utólag azt se tudja az ember, hogy kitől szerezte be. És mit mondunk ilyenkor a gyereknek? 'Bocsi, apuci és anyuci csak játszott?!' Én soha nem fogok szvingerezni, az biztos."


Fotó: Julian Laidig
Fotó: Julian Laidig


Kövesd a Szexpázsit blogot a Facebookon is!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit, valamint egy jó történetet.
Kövesd a Szexpázsit oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A SZEXPÁZSIT OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.