párkapcsolat szex őszinteség figyelem LifeNight szexualitás fantázia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem meglepő, hogy a hosszú távú kapcsolatok egyik titka a jó szex. Most kiderült, hogyan tarthatod fent a párod szexuális érdeklődését.

Íme még egy ok, ami miatt érdemes megosztanod partnereddel szexuális fantáziáidat - és meghallgatni az övéit is. A Torontói Egyetem által végzett friss kutatás szerint minél inkább figyelnek a férfiak a kedvesük ágybeli kívánságaira, annál elégedettebbek lesznek. Így pedig nem nehéz megtartani a harmóniát akár hosszú távon is.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

A tanulmány vezetője, dr. Amy Muise szerint a titok a kompromisszumban rejlik. A bizalom erősítése érdekében érdemes fontolóra venni a másik fél vágyait, legyen az orális szex vagy egy gyors numera a reggeli rohanásban. "Rengeteg tanulmány létezik, amely javasolja, hogy tegyük meg azt, ami a másik félnek jó, mert ezáltal nekünk is jó lesz" - állítja Muise.

Íme a Life.hu néhány tippje, hogyan tartsd meg a parazsat az ágyban:

- Nézzetek együtt pornófilmet! Teljesen más dimenzióba repítheti a kapcsolatotokat, ráadásul mindketten sokat tanulhattok belőlük.

- Kapd el egy reggeli menetre! Jobban indul mindkettőtök napja és még egészséges is.

- Vizes kalandokra vágysz? Egy váratlan pillanatban ugorj be mellé a zuhany alá.

- Szeretkezzetek úgy, hogy nem hatol beléd a párod. Csak a nyelv és a kéz használata megengedett!



Fotó: Julian Laidig
Fotó: Julian Laidig


Kövesd a Szexpázsit blogot a Facebookon is!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit, valamint egy jó történetet.
Kövesd a Szexpázsit oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A SZEXPÁZSIT OLDAL!



Mennyi randi kell a szexhez?http://www.life.hu/szeress/20130527-gyori-szilvia-a-lifehu-szexualpszichologus-szakertoje-segit-megfejteni-a-ferfiakat.htmlNem akart szexelni, ezért megharapta a péniszéthttp://www.life.hu/szeress/20130523-lifenight-nem-akart-szexelni-ezert-megharapta-baratja-peniszet-a-ltinedzser.htmlSzextippek, ha kicsi a pasid péniszehttp://www.life.hu/szeress/szex/20130523-szex-szerelem-parkapcsolat-szextippek-ha-kicsi-a-pasid-penisze.htmlKülönös szexuális fóbiák (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130521-szex-szerelem-parkapcsolat-petyhudt-peniszek-szuzek-nedves-almok-a.htmlAnális szex: gyönyör vagy fájdalom?http://www.life.hu/szeress/szex/20110722-szex-szerelem-parkapcsolat-szexterep-a-hatso-kertben.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.