Billie Joe Armstrong Frank Ocean párkapcsolat szex Michael Stipe Evan Rachel Wood Amber Heard szexualitás Megan Fox sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány évtizeddel ezelőtt szinte elképzelhetetlen volt, hogy egy világsztár nyíltan felvállalja a többségtől eltérő szexuális irányultságát. Manapság ennek az ellenkezője igaz, különösen a női közszereplőknél. A Life.hu összegyűjtötte azokat a hírességeket, akik meglehetősen rugalmasak szexuális téren, és nem félnek beszélni erről.

1. Megan Fox - Szűzies kislányból szexéhes vamp

A gyönyörű színésznő lehetne a második híresség (Angelina Jolie után) a sorban, aki ugródeszkának használta biszexualitását, hogy a hetero férfiak szexszimbóluma válhasson belőle. A Transformers csillagról közismert, hogy kíméletlenül őszinte, és cseppet sem szégyenlős. A 27 éves színésznő egy interjúban azt is elárulta, hogy minden szexuálisan túlfűtött dolog felizgatja, és nem tesz különbséget férfiak és nők között, mert mindkét nemet szereti. Megan Fox - akit már többször is megválasztottak a világ legdögösebb nőjének - saját bevallása szerint kielégítetlen szexuális étvágyát szigorú katolikus neveltetésének köszönheti, és megszállottan vágyik a figyelemre.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

2. Billie Joe Armstrong - "A biszexualitás csodálatos dolog"

A kaliforniai rocksztár egy 1995-ös interjúban azt mondta, hogy az emberek úgy vélekednek a biszexualitásról, mint valami beteges hajlamról, pedig az valójában csodálatos dolog. Billie Joe 19 éve él boldog házasságban a feleségével, de megdöbbentő kijelentése még mindig népszerű téma a Green Day rajongók körében. Az énekes nem tartja nagy ügynek, hogy mindkét nemhez vonzódik, és arról is őszintén beszél, ha szexre kerül sor. Az amerikai zenész cáfolja azokat a pletykákat, miszerint lefeküdt volna férfiakkal, mert szeretné, ha mindenki tiszteletben tartaná a családját, ám ha valaki kutakodni szeretne a múltjában, az interneten számos képet találhat, ahol önfeledten csókolózik más pasikkal.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

3. Evan Rachel Wood - Biszexuális, terhes és boldog

Ma már szinte divat "bi"-nek lenni Hollywoodban, és úgy tűnik, Evan Rachel Wood is csatlakozott a két nemet egyformán szerető mozgalomhoz. A Pankrátor szexis sztárja szívesen randizik kedves pasikkal és szép lányokkal, és azt is beismerte, hogy kapcsolataiban általában ő a domináns. A 25 éves amerikai színésznő elárulta, hogy mindig is bírta az androgün dolgokat, és úgy véli, a biszexualitás egyre inkább elfogadott társadalmilag, ezért is döntött úgy két évvel ezelőtt, hogy nem hallgat tovább róla. "Ez része a személyiségemnek, és már elég idősnek érzem magam ahhoz, hogy tudjam, ki vagyok valójában"- nyilatkozta a színésznő, aki csak úgy ragyog a boldogságtól, hisz férjével első gyermeküket várják.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

4. Michael Stipe - "Queer vagyok, nem meleg"

Michael Stipe sokak szerint a világ egyik legbefolyásosabb zenésze, aki rejtélyes dalszövegeiről és társadalmi-politikai aktivizmusáról ismert. Az R.E.M. frontembere soha nem értette a szexuális irányultság alapján történő különbségtételt, és gyűlöli a "homo- és biszexuális" szavakat, helyettük szívesebben használja önmagára a "queer" szót, ami eredetileg furcsát jelent. Az 53 éves énekes a nőkkel is élvezte a szexet egészen addig, amíg nem találkozott valakivel, akibe szerelmes lett, és aki most élete párja. Stipe azért vallott őszintén szexuális orientáltságáról, hogy ezzel is bátorítsa azokat a fiatal meleg férfiakat, akik küzdenek a társadalmi stigmatizáció ellen.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

5. Amber Heard - "Béna vagyok a randizásban"

A Rumnapló sztárja az egyik vele készült interjúban elárulta, hogy nem címkézi magát így vagy úgy - volt már sikeres kapcsolata férfiakkal és nőkkel egyaránt, és azt is kifecsegte, hogy béna a randizásban. A nyíltan biszexuális amerikai szépség fotós barátnőjével való szakítása után jött össze a 49 éves Johnny Depp-pel, aki nem sokáig élvezhette Amber kegyeit, hisz fiatal kedvese 7 hónap után dobta a színészt egy modell kedvéért, aki mellesleg a volt francia miniszterelnök lánya. Ezek után mindenkit meglepett, hogy a sztárduó nemrégiben kéz a kézben jelent meg a Los Angeles-i Rolling Stones koncerten, és a legújabb hírek szerint a házasságot fontolgatják.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

6. Frank Ocean - "Úgy sírtam, mint egy kib..tt kisbaba"

Az amerikai hiphopsztár, aki olyan hírességekkel dolgozott együtt, mint Beyoncé és John Legend, tavaly júliusban vallott Tumblr-oldalán arról, hogy 19 évesen tapasztalta meg az igazi szerelmet egy férfi oldalán, és ő adta a legtöbb inspirációt Channel Orange című albumához. "Amikor éjjel megírtam a posztot, úgy sírtam, mint egy kib..tt kisbaba. Olyan érzés volt, mintha egy kattintással minden megváltozott volna a fejemben, és ettől nagyon boldognak éreztem magam" - mondta a Grammy-díjas énekes, aki annyira népszerű lett a coming out után, hogy Twitter-követőinek száma hirtelen kétmillió fölé ugrott.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ne fogazz! - Női bakik orális szex közben (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130620-szex-szerelem-parkapcsolat-ne-fogazz-a-7-legnagyobb.htmlA hét szexpóza: szexelj a falnál! (18+)http://www.life.hu/szeress/20130618-lifenight-a-het-szexpoza-szexelj-a-falnal-18.htmlDepressziót okozhat az egyéjszakás kaland?http://www.life.hu/szeress/20130618-lifenight-depressziot-szorongast-elegedetlenseget-okozhat-az-egyejszakas-szexualis-kaland-egy.htmlLevágta férje péniszét, hogy mentse a házasságáthttp://www.life.hu/szeress/20130618-egy-kinai-no-levagta-ferje-nemi-szervet-hogy-megmentse-hazassagat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.