A Föld legnagyobb lábú embere megtalálta lelki társát: a világ legapróbb nőjét.

Bizarr kapcsolat - 38 centiméteres mérettel Brahim Takioullah lába a Guinness-rekordok könyve szerint a legnagyobb a világon. Négyszer olyan hosszú, mint a 19 éves Jyoti Amgének, aki a legkisebb nő a planétán.

Forrás: AFP
Így festenek egymás mellett

Az indiai nő mindössze 61 centiméter magas, körülbelül akkora, mint egy kétéves gyerek. Lábai is aprócskák, 9 és fél centisek. Ezzel szemben marokkói párja majdnem 2 méter 50 centire nőtt, és ezzel a második legmagasabb férfi a világon. A pasi 58-as cipőt hord, így szinte lehetetlen rá lábbelit találni. Azt mondják, egymás lelki társai lettek. Sőt, ez a furcsa pár most összefogott, és együtt dolgoznak egy különleges projekten: egy speciális Guinness-fotóalbumot szeretnének összeállítani 50 ezer résztvevővel. Az "Elképesztő Láb" elnevezésű kihívásra várják az óriási lábú emberek fényképeit.

Nem ment a szex George Clooney-nakhttp://www.life.hu/szeress/20130711-george-clooney-szinesz-a-szakitas-elott-honapig-nem-szerelmeskedett-stacy.html Mégis lesz esküvője Miley Cyrusnak?http://www.life.hu/szeress/20130710-miley-cyrus-szineszenekesnot-es-volegenyet-liam-hemsworth-szineszt-egyutt-lattak.html Brutális - így fest szex után Courtney Lovehttp://www.life.hu/szeress/20130709-courtney-love-enekesno-egy-szex-utani-bizarr-kepet-posztolt-magarol.html Napi hat orgazmusa volt - a talpábanhttp://www.life.hu/szeress/20130708-napi-hat-orgazmusa-volt-egy-holland-nonek-a-laban-keresztul.html Hihetetlen - 70 évvel fiatalabb a feleségehttp://www.life.hu/szeress/20130708-egy-92-eves-iraki-ferfi-70-evvel-fiatalabb-nott-vett.html