esküvő színésznő házasság Halle Berry Olivier Martinez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár évekkel ezelőtt azt mondta, soha többé nem megy férjhez, Halle Berry szombaton törtfehér menyasszonyi ruhában, gömbölyögő pocakkal mondta ki az igent. Harmadszorra is.

Soha ne mondd, hogy soha - kommentálta a szíve alatt kisfiút hordó Halle Berry, amikor az orra alá dörgölték korábbi fogadalmát. A gyönyörű színésznőt Olivier Martinez 2012 áprilisában jegyezte el.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A pár jó egy évvel később, 2013. július 13-án fogadott örök hűséget egymásnak egy franciaországi magánbirtok reneszánsz kastélyépületében, amely 100 kilométerre fekszik Párizstól. A szemtanúk szerint az egyre gömbölyödő pocakú kismama egy oldtimer autóval érkezett a helyszínre és gyönyörű, törtfehér ruhát viselt - írja a US Weekly magazin. A pár körülbelül 60 főt látott vendégül. A színésznőnek ez a harmadik házassága. Férje, a 47 éves Olivier Martinez korábban Kylie Minogue énekesnővel járt évekig, ő most először döntött úgy, hogy megházasodik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.