A szerelmesek már tíz éve alkotnak egy párt, de csak most fogadtak örök hűséget egymásnak.

A házaspár a Megasztárnak köszönheti a szerelmet, amelyben Dorina mint versenyző, Barna pedig zsűritagként vett részt. Az utóbbi években visszavonultak a nyilvánosság elől. A házasságnál eddig mindig fontosabb volt a zene, hiszen mindketten a karrierjüket építették, igaz, Pély Barna, a United együttes frontemberként már a Megasztár idején is sikeres volt. Úgy tűnik, Dorina viszont most találta meg igazán a helyét, a Mrs. Colombo együttes énekesnőjeként vívta ki a közönség elismerését.

Fotó: Temesi Ádám

Nyár elején már egy eljegyzési gyűrű csillogott Galambos Dorina ujján, de akkor annyit fűztek hozzá, hogy ez az ő magánügyük. Az esküvőjüket sem verték nagydobra. A Vasárnapi Blikk úgy tudja, a menyegzőre szűk körben került sor, mindössze a család és pár barát volt jelen.

 

Pély Barna eljegyezte Galambos Dorináthttp://www.life.hu/szeress/20130610-pely-barna-zenesz-eljegyezte-kedveset-galambos-dorinat.html Galambos Dorina férjhez menne Pély Barnáhozhttp://www.life.hu/legykepben/20120111-megasztar-1-galambos-dorina-vegre-megtalalta-a-helyet-egyszer-ferjhez.html Sharon Stone szépen akar megöregednihttp://www.life.hu/szepulj/20130801-lifenight-sharon-stone-a-plasztikai-mutetekrol-es-az-oregedesrol-vallott.html Szépülj avokádóval! Így csináldhttp://www.life.hu/szepulj/20130802-ot-dolog-amire-az-avokadot-az-avokadokrem-keszitesen-kivul-felhasznalhatjuk.html A pasik a pornó miatt elégedetlenek a testükkelhttp://www.life.hu/szeress/20130802-a-porno-miatt-elegedetlenek-a-testukkel-a-mai-ferfiak.html Hájas arca lett Robbie Williamsnakhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130802-robbie-williams-enekes-europai-turneja-alatt-sokat-hizott.html Gömbölyödik Jennifer Aniston pocakjahttp://www.life.hu/szorakozz/20130802-jennifer-aniston-szineszno-kis-pocakkal-jelent-meg-legujabb-filmje-bemutatojan.html Nem volt mintaapa Martin Sheenhttp://www.life.hu/life/galeria/20130802-fotokon-akkor-es-most-martin-sheen-szinesz-az-apokalipszis-most.html Farokkal született az énekesnőhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130803-farokkal-szuletett-es-megbotrankoztat-az-enekesno-kesha.html Megmutatta csodaszép kislányát VV Bécihttp://www.life.hu/legykepben/20130803-megmutatta-csodaszep-kislanyat-napsugart-vv-beci-akit-mostanaban-young-g.html