A színész szerint híres felesége tehet gégerákjáról - most válni akar.

A helyzet fokozódik! Mindenkit meglepett, amikor Michael Douglas nem is olyan régen azt mondta, torokrákját a HPV okozta, amit valószínűleg egy nővel folytatott orális szex révén kapott el. Később kiderült, hogy igazából nem is azt mondtaAhogy a Life.hu is megírta, a színésznél 2010-ben diagnosztizálták a betegséget.

Forrás: AFP
Mi van a mosoly mögött?

A világsztár most még jobban megdöbbentette a világot: állítólag feleségét, Catherine Zeta-Jonest okolja rákjáért, és válni akar - írja a Star magazin. A sztárpár 2000-ben házasodott össze, ezalatt pokoli dolgokon mentek keresztül. Michael torokrákja, fia, Cameron drogfüggősége, Catherine mániás depressziója. Úgy tűnik, a színészóriás most összeomlott: nem bírja tovább az évek óta tartó veszekedéseket, a neje kezeléseivel járó tortúrát. Már találkozott is válóperes ügyvédeivel. Ha mindketten így belebetegedtek ebbe a házasságba, valószínű, jobb, ha külön folytatják.

Fotó: Julian Laidig


Kövesd a Szexpázsit blogot a Facebookon is!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit, valamint egy jó történetet.
 Kövesd a Szexpázsit oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A SZEXPÁZSIT OLDAL!Összeomlott Catherine Zeta-Joneshttp://www.life.hu/gyogyulj/20130430-catherine-zetajones-szineszno-felkeresett-egy-kozpontot-hogy-manias-depressziojat-kezelje.html Kelly Brookot csúnyán megcsalta barátjahttp://www.life.hu/szeress/20130807-kelly-brook-modellszineszno-szakitott-baratjaval-danny-ciprianival.html Új csajával romantikázott Leonardo DiCapriohttp://www.life.hu/szeress/20130807-leonardo-dicaprio-szinesz-uj-modell-baratnojevel-toni-garrnnal-romantikazott-ibizan.html Nagyon lealázta Katy Perryt Russel Brandhttp://www.life.hu/szeress/20130806-russel-brand-komikus-durvan-viccelodott-volt-felesegen-katy-perryn.html Összeházasodott Galambos Dorina és Pély Barnahttp://www.life.hu/szeress/20130803-osszehazasodott-galambos-dorina-enekesno-es-pely-barna-a-united-egyuttes.html