Ashley Tisdale esküvő színésznő házasság eljegyzés High School Musical
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eljegyezték a High School Musical című filmekben feltűnt Ashley Tisdale-t.

Gyűrű került a Szerelmes hangjegyek sztárjának ujjára. Ashley Tisdale-t, aki a musicalsorozat hatalmas sikerét követően egyelőre nem tudott az A-lista közelébe jutni.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ashley Tisdale a címlapon! A szexi fotókért kattints a képre!

A 28 éves hírességet Christopher French amerikai zenész veszi majd feleségül. A romantikus lánykérésre New Yorkban, az Empire State Building tetején került sor. Ashley nem sokkal később Twitter-oldalára azt írta ki, ez élete legjobb estéje. A két sztár 2012 decemberében jelent meg először párként a nyilvánosság előtt. A színésznő korábban elmondta, hogy a randizás tekintetében konzervatív, viszont a rosszfiúkra bukik. Ezek szerint Christopher tökéletesen megfelelt ennek az elvárásnak.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!



Ashley Tisdale szexire vette a figuráthttp://www.life.hu/life/galeria/20130411-ashley-tisdale-enekesno-tinisztar-felmeztelenre-vetkozott-a-maxim-magazin-kedveert.htmlVanessa Hudgens bevadulhttp://www.life.hu/szorakozz/20130402-lifenight-vanessa-hudgens-a-disney-egykori-sztarja-vadul-tancol-legujabb.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.