A férfiaknak több mint kétszer gyakrabban támadnak pajzán gondolataik, mint a nőknek, ám az eddig véltnél jóval ritkábban, csak 28 percenként.

Korábbi tanulmányok szerint a férfiak 7 másodpercenként gondolnak a szexre. A legfrissebb felmérést az Ohiói Állami Egyetem pszichológusai végezték a témában. Egy teljes héten át firtattak minden nap 18 és 25 év közötti egyetemi hallgatókat arról, hányszor jut eszükbe a szex, az evés és az alvás. A végeredmény szerint a férfiak napi 28 percenkénti "teljesítményével" szemben a nők 51 percenként gondolnak szeretkezésre. A The Daily Mail című brit lap a tanulmányból kiemelte, hogy akadt olyan nő, aki messze felülmúlta a férfiakat: neki naponta 140-szer jutott eszébe pajzánság.

Thinkstock

Evésre a férfiak naponta átlagosan 38 percenként gondolnak, alvásra 33 percenként. A nők fejében ennivaló csak 62 percenként "jár", az alvás pedig ennél is ritkábban, mindössze 72 percenként.

Mindent egybevéve a férfiakban sokkal többször merülnek fel fizikai szükségleteik, mint a nőkben. Első náluk a szex, de rögtön utána jön az alvás, végül pedig az evés. A nőknél is első a szex, de a második az evés és csak utána jön az alvás.

Forrás: MTI

Fotó: Julian Laidig


Kövesd a Szexpázsit blogot a Facebookon is!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit, valamint egy jó történetet.
 Kövesd a Szexpázsit oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A SZEXPÁZSIT OLDAL!"Robbanásszerű orgazmust éltem át" (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130812-szex-szerelem-parkapcsolat-robbanasszeru-orgazmust-eltem-at-18.html Így adj a pasidnak erotikus kéjpont-masszázst (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130809-szex-szerelem-parkapcsolat-igy-adj-erotikus-prosztatamasszazst-pmasszazst-a.html Csúnya, de szexi - Mire gerjed a pasi?http://www.life.hu/szeress/szex/20111125-csunya-de-szexi-mire-gerjed-a-pasi.html "Úgy éreztem, felrobbanok a vágytól" (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130809-szex-szerelem-parkapcsolat-ugy-ereztem-felrobbanok-a-vagytol-18.html Ismerd meg a pasid 5 titkos örömzónáját (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130808-szex-szerelem-parkapcsolat-ismerd-meg-parod-erzeki-terkepet-a.html