A világbajnok magyar úszónő csütörtök este mondja ki a boldogító igent a Seychelle-szigeteken. Hosszú Katinka tengerhez illő ruhát és ötvenméteres medencével rendelkező szállodát választott.

Katinka és párja, Shane Tusup egy ideje már a Seychelle-szigeteken vannak, ugyanis ma este kelnek egybe a homokos tengerparton. A boldog menyasszony az esküvői ruhapróbán mesélt arról, hogy milyen könnyen találta meg a számára megfelelő, tütüs, elöl rövid, hátul hosszú ruhát, ami egy kék szalaggal kiegészítve tökéletesen megy majd a tengerhez.

Hosszú Katinka hivatalos Facebook oldala

Az Indiai-óceáni szigeten egyetlen olyan szálloda van, amely ötvenméteres medencével rendelkezik. A lagzi után a pár még egy hetet marad, Katinka pedig biztos benne, hogy naponta egyszer úszik majd, hiszen ez már hozzátartozik az életéhez. Az úszónő az alábbi videóban mesélt a jegygyűrű kiválasztásáról és a családalapításról is:


Ezért hord pirosat a nőhttp://www.life.hu/szeress/20130808-lifenight-ezert-hord-pirosat-a-no.html A hét szexpóza: szexi hintázás (18+)http://www.life.hu/szeress/20130808-lifenight-a-het-szexpoza-szexi-hintazas-18.html A profi kézimunka - Őrjítsd meg a pasidat! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130816-szex-szerelem-parkapcsolat-a-kezimunka-nem-egy-kotelezo-feladat.html A férfiak többször gondolnak a szexrehttp://www.life.hu/szeress/szex/20130813-szex-szerelem-parkapcsolat-a-ferfiak-ketszer-gyakrabban-gondolnak-pajzankodasra.html A szakítás hétpróbájahttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130816-szerelem-parkapcsolat-a-szakitas-hetprobaja.html "Rátette a kezét a torkomra" (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130816-szex-szerelem-parkapcsolat-ratette-a-kezet-a-torkomra-18.html Szexkódex: mit illik, és mit nem az ágyban? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130816-szex-szerelem-parkapcsolat-szexkodex-modern-szeretoknek-mi-a-helyes.html Így születtek az első pornófilmekhttp://www.life.hu/szeress/20130813-lifenight-igy-szulettek-az-elso-pornnofilmek.html