Catherine Zeta-Jones Michael Douglas házasság válás szünet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színészpár házassága romokban, és most külön folytatják. Nem tudni, meddig.

Szünetet tart Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones. 13 évnyi házasság után úgy döntöttek, hogy különválnak, mert megromlott a kapcsolatuk - tudta meg a People magazin. Michael Szardínián pihen, míg Catherine New Yorkban marad. A pár április óta nem mutatkozott együtt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ahogy a Life.hu is megírta, a szakítás már régóta lógott a levegőben. Egyes források szerint Michael válni akart, és már ügyvédeket is fogadott, mert nem bírta tovább elviselni neje depressziós rohamait, és szerinte ő a felelős a torokrákjáért is. Más információk azonban arról szólnak, hogy még egyikük sem tett jogi lépéseket a válás kapcsán.

Michael Douglas válni akarhttp://www.life.hu/szeress/20130808-michael-douglas-szerint-felesege-catherine-zetajones-felelos-torokrakjaert-es-valni.htmlMégsem orális szex okozta Michael Douglas rákjáthttp://www.life.hu/gyogyulj/20130604-michael-douglas-sajtosa-szerint-felreertettek-a-sztar-rakkal-kapcsolatos-mondatait.htmlOrális szex okozta Michael Douglas rákjáthttp://www.life.hu/gyogyulj/20130603-michael-douglas-szinesz-elarulta-hogy-2010ben-diagnosztizalt-torokrakjat-oralis-szex.htmlMichael Douglas élvezte a csókot Matt Damonnalhttp://www.life.hu/szorakozz/20130515-michael-douglas-szinesz-elvezte-amikor-kollegajat-matt-damont-kellett-megcsokolnia.htmlMatt Damon Michael Douglas szeretője letthttp://www.life.hu/szorakozz/20121206-matt-damon-michael-douglas-szeretoje-lett-liberace-behind-the-candelabra.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.