Bár titkolni próbálják, a képek nem hazudnak. A Mamma Mia! színésznője, Amanda Seyfried Justin Longgal múlatta az időt egy parkban.

Egyre többen híresztelik, hogy Amanda Seyfried és Justin Long egy pár. Márpedig ha hinni lehet a szemnek, akkor valóban igazak lehetnek a pletykák. A Mamma Mia! sztárját ugyanis Los Angeles egyik parkjában kapták lencsevégre a Die Hard színészével, amint meghitten piknikeztek. A képeket ide kattintva nézheted meg.

Forrás: AFP

A romantikus randira velük tartott a bájos színésznő kutyája, Finn is. A két fiatal egyébként Amanda legújabb filmje, a Lovelace premierjén melegedett össze egymással, állítólag azóta elválaszthatatlanok.Vajon tényleg szerelem lett a barátságból?

Válságban a sztárpár kapcsolatahttp://www.life.hu/szeress/20130903-valsagban-a-sztarpar-kapcsolat-rosie-huntingtonwhiteley-modell-es-jason-statham.html Együtt, vele? Sztárpárok, akiket nem értünkhttp://www.life.hu/szorakozz/20130828-tom-criusepenelope-cruzchris-brownrihannajason-sudeikis-es-olivia-wilde-egyutt.html Luxusapartmanban nyaralt az ismert sztárpárhttp://www.life.hu/legykepben/20130710-polyak-lilla-magyar-szineszno-es-homonnay-zsolt-magyar-szinesz-luxus.html Második gyermekét várja a sztárpárhttp://www.life.hu/legykepben/20130618-balassy-betty-magyar-enekesno-es-varga-feri-magyar-enekes-masodik.html Kilopták a telefont a sztárpár táskájábólhttp://www.life.hu/legykepben/20130615-varga-viktor-baratnojenek-elloptak-a-telefonjat-a-viva-cometen.html