Ilyen volt messziről Orbán Ráhel lagzija

lagzi esküvő Orbán Ráhel szerelem Orbán Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már mutattunk fotót Orbán Viktor lányának esküvőjéről, és arról is beszámoltunk, ki tervezte a menyaszony ruháját. Most azt is megmutatjuk, hogyan festett messziről a lagzi helyszíne.

Szombat este 11 óra körül körülbelül ennyit lehetett látni Orbán Ráhel lagzijából, egy közeli domboldalról - írja az origo.hu. A közeli domboldal is meg volt világítva. A fotó készültekor a násznép a Gyöngyhajú lányra, a La Bambára és a Csavard fel a szőnyeget című dalra táncolt. A helyszínre vezető útnál pedig a biztonsági őrök autója vigyázott a rendre.

Forrás: Origo
Forrás: Origo

Még több fotóért kattints a képre!

http://videa.hu/player?v=qtaFOxmg6DBmK9fa
Ki vagy te, Mr. Johansson?http://www.life.hu/szeress/20130908-romain-dauriac-ujsagiro-scarlett-johansson-szineszno-volegenye.htmlInterneten ismerkedik Medveczky Ilonahttp://www.life.hu/szeress/20130908-az-interneten-ismerkedik-medveczky-ilona.htmlIdősebb nő, fiatalabb pasi - Működhet?http://www.life.hu/szeress/20130903-szerelem-es-parkapcsolat-idosebb-no-fiatalabb-pasi-a-tortenelemben-i.htmlKomplexusaid vannak? Ezt a szexpózt válaszd! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20111222-komplexusaid-vannak-ezt-a-szexpozt-valaszd.htmlEljegyezték Mila Kunist?http://www.life.hu/szeress/20130906-mila-kunis-amerikai-szineszno-es-ahston-kutcher-amerikai-szinesz-eljegyeztek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.