A héten a gyönyörű színésznő, Scarlett Johansson megvillantotta Velencében a szemtelenül nagy eljegyzési gyűrűjét. Azóta pedig a világ férfi lakosságának a fele azt találgatja, vajon mit tudhat Romain Dauriac, hogy elnyerte az egyik leggyönyörűbb filmsztár szívét.

Eddig annyit tudtunk a 31 éves úriemberről, hogy francia, a Clark nevű művészeti magazint szerkeszti, és nagyon nincs ínyére a reflektorfény. A Daily Mail úgy tudja, hogy a pár egy közös barát révén talált egymásra, ő pedig nem más, mint Fuzi Uvtpk tetoválóművész. A színésznő ugyanis tavaly egy tetoválást készíttetett a mellkasára - minden bizonnyal így ismerkedett meg újságíró kedvesével. Az eljegyzésen pedig maguk a rajongók is nagyon meglepődtek, hiszen a pár még csak 10 hónapja jár együtt, Scarlett pedig korábban kifejtette, hogy nem akar újra férjhez menni. A színésznő ugyanis nem olyan régen vált el: 2008-2010 között volt Ryan Reynolds színész felesége.

Forrás: Northfoto

Legutóbb, amikor a kapcsolatukról nyilatozott, Scarlett a következőket mondta: "Sosem gondolok a házasságra, mert ez egy cseppet sem fontos számomra. Jelenleg remek a kapcsolatom, sokat dolgozom, és nem érzem azt, hogy férjhez kéne mennem." Úgy fest, Scarlett ezúttal komolyan gondolja a dolgokat. Korábbi románcainak nem tett jót a nagy nyilvánosság: szakítás lett a vége Sean Penn-nel, Jared Letóval és Josh Hartnett-tel is. Romain azonban egészen más alkat: ő nem filmsztár, nem éhezik a reflektorfényre, és úgy tűnik, ez jót is tesz a kapcsolatuknak.

A férfi kínosan ügyel arra, hogy ne láthassák őket együtt a lesifotósok, nem pózolgat Scarlett oldalán premiereken, és nem nyilatkozik úton-útfélen a magánéletéről. Jobban mondva egyáltalán nem nyilatkozik. Sőt, sem Scarlett, sem Romain nem aktívkodnak a közösségi oldalakon. A férfi ugyan fent van a Twitteren, de 2010 óta semmit sem posztolt magáról. "Egyszerűen megőrülök attól, hogy mindenki mindent megoszt magáról. Mi szükség van erre?" - nyilatkozta nemrég Scarlett. A közösségi oldalaktól való óckodásuk mellett összeköti még a fiatalokat az, hogy imádnak jókat enni, filmeket nézni és rajonganak a művészetekért. Mi nagyon szurkolunk nekik!

Interneten ismerkedik Medveczky Ilonahttp://www.life.hu/szeress/20130908-az-interneten-ismerkedik-medveczky-ilona.html Idősebb nő, fiatalabb pasi - Működhet?http://www.life.hu/szeress/20130903-szerelem-es-parkapcsolat-idosebb-no-fiatalabb-pasi-a-tortenelemben-i.html Komplexusaid vannak? Ezt a szexpózt válaszd! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20111222-komplexusaid-vannak-ezt-a-szexpozt-valaszd.html Szextipp: nyergeld fel! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130906-szex-szexualitas-parkapcsolat-nyergeld-fel.html Eljegyezték Mila Kunist?http://www.life.hu/szeress/20130906-mila-kunis-amerikai-szineszno-es-ahston-kutcher-amerikai-szinesz-eljegyeztek.html