Egy brit felmérés szerint a férfiak kétszer nagyobb valószínűséggel keresnek gyanús üzeneteket párjuk telefonjában, mint a nők. Sikerült leszámolni a sztereotípiával?

Felejtsd el a rúzsnyomokat és az idegen parfümillatot. A modern technológia korában elegendő csak belenézned a partnered telefonjába, amelyhez a párok 52%-a tudja, milyen jelszót kell beütnie - derült ki egy angol kutatásból.

Forrás: Thinkstock

Úgy tűnik, ideje leszámolni azzal a sztereotípiával, miszerint a nők nagyobb valószínűséggel kutakodnak párjuk mobiljában, mint a férfiak. Míg az erősebbik nem háromötöde, addig a nők egyötöde ismerte be, szimatolt már párja üzenetei között. Érdekes módon mi mégis hajlamosabbak vagyunk elmondani és az orruk alá dörgölni, mit találtunk, mint a pasik: a megkérdezett hölgyek 59%-a elmondaná partnerének, az uraknak azonban csak 39%-a tenné ugyanezt. Hogy mire ez az óvatosság? A tanulmány szerint minden harmadik megkérdezett azonnal szakítana partnerével, ha megtudná, kutakodott a telefonjában.

Plasztikázott önbizalomhttp://www.life.hu/ujtestujelet/20101222-plasztikazott-onbizalom.html Így kezeld, ha hazudik a gyerek! - Hogy megmaradjon a bizalomhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110617-igy-kezeld-ha-hazudik-a-gyerek-hogy-megmaradjon-a.html Dohányzás: élménykeresés, önbizalomhiány vagy szülői minta?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110525-szuloi-minta-es-dohanyzas-miert-alakul-ki-a-fuggoseg.html A bizonyosság ára - DNS-teszt hűtlenségrehttp://www.life.hu/szeress/szerelem/20110412-szerelem-parkapcsolat-a-bizonyossag-ara-a-huseg-tesztje.html A hangszín határozza meg a hűtlenséget?http://www.life.hu/szeress/szerelem/20110330-szerelem-parkapcsolat-a-hangszin-hatarozza-meg-a-hutlenseget.html