mobiltelefon párkapcsolat kutatás hűtlenség üzenet szerelem pszichológia Nagy-Britannia bizalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy brit felmérés szerint a férfiak kétszer nagyobb valószínűséggel keresnek gyanús üzeneteket párjuk telefonjában, mint a nők. Sikerült leszámolni a sztereotípiával?

Felejtsd el a rúzsnyomokat és az idegen parfümillatot. A modern technológia korában elegendő csak belenézned a partnered telefonjába, amelyhez a párok 52%-a tudja, milyen jelszót kell beütnie - derült ki egy angol kutatásból.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Úgy tűnik, ideje leszámolni azzal a sztereotípiával, miszerint a nők nagyobb valószínűséggel kutakodnak párjuk mobiljában, mint a férfiak. Míg az erősebbik nem háromötöde, addig a nők egyötöde ismerte be, szimatolt már párja üzenetei között. Érdekes módon mi mégis hajlamosabbak vagyunk elmondani és az orruk alá dörgölni, mit találtunk, mint a pasik: a megkérdezett hölgyek 59%-a elmondaná partnerének, az uraknak azonban csak 39%-a tenné ugyanezt. Hogy mire ez az óvatosság? A tanulmány szerint minden harmadik megkérdezett azonnal szakítana partnerével, ha megtudná, kutakodott a telefonjában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.