esküvő fotó torta Andy Vajna Los Angeles nászút harisnya Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb fotók kerültek napvilágra, amelyek Andy Vajna és ifjú neje, Vajna Tímea lagziján készültek.

Azok, akik hiányolták az intimebb képeket Andy Vajna és felesége, Timi első közös esküvői fotói után, most megkapják. Az ifjú ara közösségi oldalán osztott meg újabb felvételeket a nagy napról. Láthatjuk például, ahogy a friss házasok közösen felvágják az esküvői tortát.

Forrás: Facebook/Palácsiktimi
Forrás: Facebook/Palácsiktimi

Illetve azt is megcsodálhatjuk, ahogy az "ifjú" férj lehúzza csinos arája combjáról a harisnyakötőt. A jellegzetes szivar ilyenkor sem hiányozhat a filmproducer szájából.

Forrás: Facebook/Palácsiktimi
Forrás: Facebook/Palácsiktimi

Ahogy a Life.hu is megírta, a pár augusztusban házasodott össze egy pazar szertartás keretében Antonio Banderas Los Angeles-i villájában. Olyan világsztárok is tiszteletüket tették, mint Melanie Griffith, Goldie Hawn, Kurt Russell és Arnold Schwarzenegger. A mesés lagzi után pedig egy luxusnászút következett.

Andy Vajna: Timi döntése, hogy filmezni akarhttp://www.life.hu/szorakozz/20130920-andy-vajna-kormanybiztos-szerint-nem-befolyasolta-a-filmalapot-hogy-neje.htmlAndy Vajna megfiatalodott ifjú neje melletthttp://www.life.hu/legykepben/20130909-andy-vajna-filmproducer-megfiatalodott-felesege-vajna-timea-mellett.htmlLuxusnászúton van Timi és Andy Vajnahttp://www.life.hu/szorakozz/20130827-andy-vajna-es-felesege-timea-bora-boran-toltik-a-mezesheteket.htmlÖsszeházasodott Andy Vajna és Palácsik Tímeahttp://www.life.hu/legykepben/20130819-osszehazasodott-andy-vajna-es-palacsik-timea.htmlAndy Vajna megbízik menyasszonyábanhttp://www.life.hu/legykepben/20130716-andy-vajna-filmes-producer-tovabbra-is-megbizik-menyasszonyaban-palacsik-timeaban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.