Újabb fotók kerültek napvilágra, amelyek Andy Vajna és ifjú neje, Vajna Tímea lagziján készültek.

Azok, akik hiányolták az intimebb képeket Andy Vajna és felesége, Timi első közös esküvői fotói után, most megkapják. Az ifjú ara közösségi oldalán osztott meg újabb felvételeket a nagy napról. Láthatjuk például, ahogy a friss házasok közösen felvágják az esküvői tortát.

Forrás: Facebook/Palácsiktimi

Illetve azt is megcsodálhatjuk, ahogy az "ifjú" férj lehúzza csinos arája combjáról a harisnyakötőt. A jellegzetes szivar ilyenkor sem hiányozhat a filmproducer szájából.

Forrás: Facebook/Palácsiktimi

Ahogy a Life.hu is megírta, a pár augusztusban házasodott össze egy pazar szertartás keretében Antonio Banderas Los Angeles-i villájában. Olyan világsztárok is tiszteletüket tették, mint Melanie Griffith, Goldie Hawn, Kurt Russell és Arnold Schwarzenegger. A mesés lagzi után pedig egy luxusnászút következett.

Andy Vajna: Timi döntése, hogy filmezni akarhttp://www.life.hu/szorakozz/20130920-andy-vajna-kormanybiztos-szerint-nem-befolyasolta-a-filmalapot-hogy-neje.html Andy Vajna megfiatalodott ifjú neje melletthttp://www.life.hu/legykepben/20130909-andy-vajna-filmproducer-megfiatalodott-felesege-vajna-timea-mellett.html Luxusnászúton van Timi és Andy Vajnahttp://www.life.hu/szorakozz/20130827-andy-vajna-es-felesege-timea-bora-boran-toltik-a-mezesheteket.html Összeházasodott Andy Vajna és Palácsik Tímeahttp://www.life.hu/legykepben/20130819-osszehazasodott-andy-vajna-es-palacsik-timea.html Andy Vajna megbízik menyasszonyábanhttp://www.life.hu/legykepben/20130716-andy-vajna-filmes-producer-tovabbra-is-megbizik-menyasszonyaban-palacsik-timeaban.html