vibrátor San Francisco LifeNight kiállítás szexuális segédeszköz régiség múzeum orgazmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bezzeg a mi időnkben... Pedig régen is ugyanarra ment ki a játék, mint ma. A San Franciscóban működő különleges vibrátormúzeumban bárki meggyőződhet erről.

Inkább néznek ki kínzó-, mint szexuális segédeszközöknek azok a játékszerek, amelyek nemrég egy különleges múzeumban kerültek kiállításra San Franciscóban. A darabok egyedisége mellett régiségük is kiemelkedő, hiszen olyan vibrátor is akad köztük, amely már több mint 150 éves.

Forrás: Northfoto, www.antiquevibratormuseum.com
Forrás: Northfoto, www.antiquevibratormuseum.com



A vibrátormúzeum személyzete elárulta: kénytelen volt üveg mögé zárni az eszközöket, mivel több látogató is le akarta tesztelni hatásukat saját magán. A kiállított darabok, amelyek száma mára száznál jár, legkülönlegesebbike egy 1914-ből származó vibrátor, amely sűrített levegő segítségével repítette a csúcsig egykori használóját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.