párkapcsolat szex vibrátor szexualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden nő életében előfordulhat olyan helyzet, amikor szüksége lehet egy vibrátorra. Akár a szexuális életed szeretnéd egy kicsit felpezsdíteni, akár a magányos perceidben okoznál magadnak egy kis örömöt, tudnod kell néhány dolgot a vibrátorokról!

Thinkstock
Thinkstock

Egy kis vibrátortörténet

Csak vibrál, vibrál és vibrál. Mindezt azért, hogy hamarabb a csúcsra érj! A vibrátor az egyik legismertebb és legnépszerűbb szexeszköz, ami kimondottan a női örömszerzésre találtak ki. A masszírozó szerkezetet a XIX. század végén fejlesztette ki George Taylor doktor a női hisztéria kezelésére. Az orvos ugyanis úgy vélte, hogy a masszázs és a nemi szervek stimulálása a betegség legjobb terápiája. Aztán az eszközt Mortimer Granville gondolta tovább: ő még nem szexuális segédeszköznek, hanem masszírozógépnek szánta.

Tipp! Nézz botrányos és szexis divatfotókat képgalériánkban! Katt ide!


Hogyan izgat?





http://store.babeland.com
http://store.babeland.com

Miből készül egy jó vibrátor?

Az ideális vibrátor bőrbarát, még a legérzékenyebb testrészeket sem irritálja, nem okoz allergiát. Sajnos azonban még találhatók olyan (mű)anyagokból készített eszközök, amelyek rákkeltőek, és a gyermekjátékok gyártásánál már betiltottak. Ezért csak olyat válassz, amely garantáltan nem veszélyes, a gyártó vállalat egészségügyi tanúsítványt is mellékelt hozzá. Ha nem vagy biztos a minőségben, húzz óvszert a segédeszközre. Fő a biztonság! A természetes anyagokból készült vibrátorok éppen ezért egyre nagyobb teret nyertek a szexpiacon - ma már vehetsz üvegből (Hamupipőkéknek ajánljuk), fából vagy acélból készült eszközöket is.

Amit vásárlás előtt tudnod kell...

Hála az internet elterjedésének, nem a szexshopban kell minden arcpirító kérdést feltenned, hiszen a világhálón már előre megkeresheted a neked való, ízlésednek megfelelő vibrátort. Sőt, akár a szexuális segédeszközökre specializálódott webshopban is megvásárolhatod a szexi kütyüt. (De ha lehet, ne a munkahelyeden térj be a virtuális boltba válogatni...) Az eszközről jó, ha tudsz néhány dolgot. A kütyü anyagán kívül fontos tudni, hogy mennyire hangos. Nézd meg működés közben is, ne csak kikapcsolva, így ugyanis későbbi kellemetlenségektől vagy kényelmetlenségektől óvhatod meg magadat, ha tudod, hogyan rezeg a készülék.

www.sextoys.co.uk
www.sextoys.co.uk

Mire figyelj?

- A gumióvszeren kívül - amely megvédhet a vibrátor anyaga által okozott irritációtól - szerezz be síkosítót is. Könnyebbé teszi a behatolást, különösen, ha análisan is szeretnéd kipróbálni a pezsdítő rezgést. A síkosító zselénél, krémnél vagy olajnál is figyelj a minőségre, hiszen ez is okozhat allergiás reakciókat.
- A szexuális segédeszközök igen intim és érzékeny területekre hatolnak be, ezért gondoskodnod kell a tisztításról és a steril tárolásról is. A vibrátorhoz vegyél speciális tisztítószereket, oldatot és törlő kendőt, valamint megfelelő tároló dobozt is.
- Soha ne add oda másnak a vibrátorodat, még akkor sem, ha kondomot használ! És te se fogadd el kölcsön más szexuális segédeszközét, ha óvszerrel használta, akkor sem!
- A vibrátort soha ne használd felváltva anális és vaginális behatolásra, ha nem tisztítod meg a két aktus között!



Tipp! Festmények meztelen testeken, káprázatos képek képgalériénkban! Katt ide!



Segítünk választani!

Ez a darab a környezetvédők kedvence! A környezettudatos fejlesztők ugyanis feltalálták a nap- vagy fényenergiával működő vibrátort. A szexeszköz nemcsak a napfénytől indul be, hanem a mesterséges fényforrások is fel tudják tölteni.

http://store.babeland.com, www.theconevibrator.net
http://store.babeland.com, www.theconevibrator.net

A Cone nevű vibrátor első látásra egy rózsaszín ufóra hasonlít, pedig ez egy profi szextárgy, még díjat is nyert! A szilikonból készített kúp alakú vibrátor fekve és ülve is használható, ráadásul a kezedet sem kell fárasztanod, hiszen gyakorlatilag automata segédeszköz. A Cone 16 különböző programmal rendelkezik, hogy mihamarabb heves orgazmusod legyen. 75 eurótól rendelheted meg a különböző szexwebshopokból..

Íme, egy vibrátor, ami az MP3-lejátszóddal működtethető. A neve NaughtiNano. A szexeszköz ugyanis a zeneeszközhöz csatlakoztatható és a kedvenc számaid ritmusára pulzál. Képzeletben akár Robbie Williamsszel vagy Enrique Iglesiasszal is élvezheted a szexet. Sőt, akár speciális lejátszási listát is összeállíthatsz unalmasnak ígérkező, majd szenvedélyessé váló éjszakákra. A NaughtiNano nyolc féle színben kapható és 49 eurótól rendelheted meg az interneten.

www.ohmibod.com, http://store.babeland.com
www.ohmibod.com, http://store.babeland.com

Ha van a vibrátorok között király, akkor a címet a SaSi érdemli ki. A kézbe való kis szerszám nemcsak kiváló szexuális segédeszköz, hanem minden kényes ízlést kielégít. A vibrátor lényege egy kicsi golyó, amely az orális kényeztetést szimulálja, persze megfelelően vibrálva. De ez még mind semmi, hangra reagál, vízálló és bőrbarát szilikonból készült. A vibrátort 185 dollárért vásárolhatod meg.

Ez a szextárgy ha csodákra nem is képes, de egyszerre képes kívülről izgatni a csiklódat és belülről a G-pontodat. Ráadásul szép és izgalmas darabról
van szó! A puha szilikonból és kemény műanyagból készített vibrátor használatával az orgazmus garantált. A Delight vibrátor Magyarországon is kapható, 21 ezer forinttól megrendelhető.

http://store.babeland.com
http://store.babeland.com

Kis kacsa fürdik... Ki mondta, hogy a felnőttek nem játszhatnak a kádban? Mi varázsolhat izgalmasabbá egy kényeztető fürdőt? Egy I rub my Duckie... A játékszer tulajdonképpen dupla élvezetet nyújt, hiszen a feje és a farka is rezeg. A gumikacsaformájú vibrátor több színben, stílusban és méretben kapható, már 13 eurótól. Ennél drágábban ugyan, de különleges darabokat is rendelhetsz, tollasat, kristályokkal vagy szegecsekkel díszített kacsával is játszhatsz az esti fürdés közben.


Tudtad?

- Hogy a vibrátor visszaváltható? A régi vagy használhatatlanná vált háztartási gépeket, több helyen is átveszik, hogy újrahasznosítsák. Sőt, a megunt vibrátorodat is visszaválthatod. Például Ausztriában és Németországban több erotikára szakosodott bolthálózatban is átveszik a már használhatatlan darabokat, és kedvezménnyel vásárolhatsz újat helyette. Az akció különösen az egészségre veszélyes PVC-tartalmú vibrátorokra vonatkozik.
- 2004-ben egy 43 éves texasi asszony szenvedélyes szórakozásra hívta a barátnőit, a buli keretében pedig részletesen ismertette a vibrátor működését. Nos, a nőt ezért lecsukták, ugyanis az ominózus amerikai államban bűncselekménynek számít a szexuális segédeszköz használata.


Minden, amit a péniszről idáig nem mertél megkérdeznihttp://www.life.hu/szeress/szex/20110516-szex-szexualitas-parkapcsolat-minden-amit-a-peniszrol-idaig-nem.htmlTíz súlyos szextitok - te bevallanád?http://www.life.hu/szeress/szex/20110513-szex-parkapcsolat-tiz-sulyos-szextitok-te-bevallanad.html3 forró szexpóz a jobb orgazmusért III.http://www.life.hu/szeress/szex/20110513-szex-szerelem-parkapcsolat-orgazmushozo-pozok-3.htmlPéniszfajták - Avagy mi kell a nőknek?http://www.life.hu/szeress/szex/20110512-szex-szerelem-parkapcsolat-peniszfajtak-avagy-mi-kell-a-noknek.html5 dolog, amit a pasik utálnak az ágybanhttp://www.life.hu/szeress/szex/20110506-szex-szerelem-parkapcsolat-7-dolog-amit-a-pasik-utalnak.htmlSzex házon kívül - Érzéki inspirációk bátraknak!http://www.life.hu/szeress/szex/20110429-szex-szerelem-parkapcsolat-szex-hazon-kivul-erzeki-inspiracio.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.