Pasivélemény - Ha túl szexi a doktor néni

fogorvos doktor orvos fogszakorvos szakértő vonzalom doktornő pasivélemény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dokik nemcsak a Grace klinika típusú sorozatokban szexik, hanem a való életben is. Azért, mert tekintélyt parancsolók, határozott döntéseket hoznak, és jóformán megmentik az életünket. A Life.hu olvasóit egy jóképű fogorvos már elkalauzolta a vonzó orvosok világában, mi azonban arra is kiváncsiak voltunk, mit gondolnak a szexi doktor nénikről a férfiak.

Így vélekedik a férfiorvos, amikor betegei őt tartják túlontúl szexinek:

Béla, fogorvos (40):

"Természetesen velem is történt már hasonló helyzet. Volt, aki minden alkalommal ajándékot hozott, de olyan is, aki időpont nélkül állított be a rendelőbe, hogy lásson. Előfordult, hogy a betegem egyszerűen csak rámarkolt a combomra. Ekkor letettem az eszközöket és közöltem vele, hogy így kicsit drágább lesz a kezelés. Szerencsére soha többet nem láttam a nőt. A csúcs azonban az volt, amikor a saját nemem is megtalált. Ők ugyanis még agresszívebben próbálkoznak, mint a hölgyek."

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Fordított esetben így néz egy férfibeteg csinos orvosára:

Barnabás, asztalos (31)

"Egyszer a fogorvosom éppen akkor volt szabin, amikor eltört a fogam. Így egy másik orvoshoz kerültem, aki egy nagyon attraktív hölgy volt. Eleinte furcsa volt számomra, hogy egy ilyen csinos nő fog a számban matatni, de amint a törött fog csiszolásához értünk, nem igazán foglalkoztam már ezzel. Nem zavart különösebben a helyzet, hiszen jó munkát végzett."

Barnabáshoz hasonlóan István sem tudja elképzelni, hogy a külcsín miatt orvost váltana:

István, mérnök (28):

"Mint ahogy a legtöbb férfi, én is elképzeltem már olyan szituációt, hogy egy gyönyörű doktor néni vesz kezelésbe. A valóságban azonban, ha őszinte akarok lenni, szerintem egy orvos-beteg kapcsolatba nehezen fér bele a vonzalom. Eleve a kiszolgáltatottság nehezíti, hogy egy férfi és egy nő között kapcsolat alakuljon ki úgy, hogy a nő a dominánsabb. És ezek éppen ilyen helyzetek."

Péter az egyetlen, akit hidegen hagynak a doktor nénik:

Péter, szakács (35):

"A szexi doktor nénik nem kimondottan a fantáziám tárgyai. Ráadásul gombfóbiám is van. Szóval a magyar valóság köpenyes, fehér zoknis, klumpás egészségügyi dolgozóitól többnyire kiráz a hideg.

Ezzel együtt két szexi doktornős élményem is volt már, egy fogorvos és egy bőrgyógyász személyében. Utóbbinál sikerült felnőtt módjára kezelni, hogy egy nagyon vonzó hölgy vizsgálta az anyajegyeimet közvetlen közelről, és természetesen nagyítóval. Viszont most, hogy így belegondolok, azt hiszem, ha nem kontrollra kellene mennem, hanem komolyabb bőrgyógyászati problémám lenne, valószínűleg előbb mennék egy vadidegenhez, mint hozzá."

Fotó: Julian Laidig
Fotó: Julian Laidig


Kövesd a Szexpázsit blogot a Facebookon is!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit, valamint egy jó történetet.
Kövesd a Szexpázsit oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A SZEXPÁZSIT OLDAL!

Így festett Tilla az esküvőjén - fotóhttp://www.life.hu/szeress/20131018-till-attila-musorvezeto-hazassagi-evforduloja-alkalmabol-regi-eskuvos-kepeket-rakott.htmlAz idillikus férfikép zúzza szét a lehetőségekethttp://www.life.hu/szeress/20131017-nagy-melinda-asztrologus-asztrozofus-szakerto-segit-az-idillisztikus-ferfikep-eltorleseben.htmlPraktikus házasság az érzelmeken túlhttp://www.life.hu/szeress/20131016-a-hazassag-praktikus-hasznai-mit-gondolnak-a-huszonevesek-a-hazassag.htmlEzért lépnek félre a diétázó pasikhttp://www.life.hu/szeress/20131015-ezert-lepnek-felre-a-dietazo-pasik-gyori-szilvia-es-deaki.htmlVércsoportszex - Kinek a karjaiba hajt a véred?http://www.life.hu/szeress/20131010-vercsoportszex-vercsoport-es-vermerseklet-meghatarozza-milyen-vagy-a-szerelemben-szexben.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.