Szabó Ádám párkapcsolat X-Faktor 2013 szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes érdekes helyzetbe került: produkciójában az egyik táncoslány volt barátnője, Erdei Nikolett volt.

"Most éreztem először azt, hogy nem matekoztam, hanem az érzelmeimből és a múltamból táplálkoztam. Nikit, mint embert nagyon szeretem, és szerintem nem szerettem soha senkit így. Még mindig nem tudtam őt igazán elengedni, mert ez az érzés sosem fog elmúlni" - magyarázta Ádám, miközben látható volt, milyen szeretettel ölelte magához volt párját.

Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB

A kisfilmből úgy tűnt, a fiatalok még mindig odavannak egymásért, és ezt nem is nagyon titkolták. "Friss szakításról beszélünk, nyilván az emberben még az érzések kavarognak, de ha valaki profi, akkor ezt meg kell oldania" - mondta Niki, aki úgy táncolt Ádámmal, hogy izzott közöttük a levegő. "Jó, hogy ott lehetek a közelében, jól érzem magam mellette. Nálunk ez teljesen jól működik" - mondta sokat sejtetően a lány.

Forrás: RTL Klub
Forrás: RTL Klub

"Azt érzem, ha ott van velem a színpadon, akkor jobb és magabiztosabb tudok lenni. Ilyenkor úgy érzem, nincs lehetetlen" - mesélte csillogó szemekkel Ádám.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.