Rajtakapta feleségét Brad Pitt-tel Mike Tyson

Brad Pitt házasság verés válás Mike Tyson önéletrajz Robin Givens könyörgés hűtlenség box könyv megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész egykor szó szerint könyörgött a nehézsúlyú ökölvívónak, hogy ne üsse meg, amikor a bokszoló rajtakapta őt és az akkor válófélben lévő exfeleségét.

Ki gondolta volna? Mike Tyson anno rajtakapta feleségét, Robin Givenst, akivel épp válófélben voltak, Brad Pitt-tel. A nehézsúlyú ökölvívó azonban így sem örült az afférnak.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Látni kellett volna az arcát. Kemény csődőrből egy tökfej lett" - emlékszik vissza a 47 éves Tyson, aki egyébként sem a türelmességéről híres. Az akkor még kevésbé ismert, ám annál nagyobb szívtiprónak számító Brad állítólag gyorsan felmérte a helyzetét, és szó szerint könyörgött a profi bokszolónak: "Ne üss meg, kérlek, haver!". Tyson, aki minderről novemberben megjelenő önéletrajzi könyvében mesélt, végül megkegyelmezett Pittnek.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.