A színész egykor szó szerint könyörgött a nehézsúlyú ökölvívónak, hogy ne üsse meg, amikor a bokszoló rajtakapta őt és az akkor válófélben lévő exfeleségét.

Ki gondolta volna? Mike Tyson anno rajtakapta feleségét, Robin Givenst, akivel épp válófélben voltak, Brad Pitt-tel. A nehézsúlyú ökölvívó azonban így sem örült az afférnak.  

Forrás: AFP

"Látni kellett volna az arcát. Kemény csődőrből egy tökfej lett" - emlékszik vissza a 47 éves Tyson, aki egyébként sem a türelmességéről híres. Az akkor még kevésbé ismert, ám annál nagyobb szívtiprónak számító Brad állítólag gyorsan felmérte a helyzetét, és szó szerint könyörgött a profi bokszolónak: "Ne üss meg, kérlek, haver!". Tyson, aki minderről novemberben megjelenő önéletrajzi könyvében mesélt, végül megkegyelmezett Pittnek.

Peller Anna retteg a szüléstőlhttp://www.life.hu/legykepben/20131029-peller-anna-szineszno-retteg-a-szulestol.html Idős hölgyek akcióban - Gyerekrablásokhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131025-gyermekrablasok-magyarorszagon-tarjanyi-peter-biztonsagpolitikai-es-rendorsegi-szakertoszakerto-valaszol.html A hűtlenség okaihttp://www.life.hu/tested-lelked/20130823-parkapcsolat-es-szerelem-a-hutlenseg-okai.html Szextérkép - nézd meg, hol a leghűtlenebbekhttp://www.life.hu/szeress/20130610-szexualis-vilagatlasz-jelent-meg-kiderult-melyik-varos-a-leghutlenebb-es.html Ideges nők, hűtlenkedő férfiak - Ezért lép félre a pasi (18+)http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120425-a-ket-mesterlovesz-hutlensegi-katalogus-ferfiakrol-avagy-igy-lep.html Herpesz a nemi szerven - Ne hidd, hogy a hűtlenség jele!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120127-herpesz-a-nemiszerven-ne-hidd-hogy-a-hutlenseg-jele.html Ezért hűtlen a hegyi pocok - Müller Péter írásahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20111121-ezert-hutlen-a-hegyi-pocok-muller-peter-irasa.html A bizonyosság ára - DNS-teszt hűtlenségrehttp://www.life.hu/szeress/szerelem/20110412-szerelem-parkapcsolat-a-bizonyossag-ara-a-huseg-tesztje.html A hangszín határozza meg a hűtlenséget?http://www.life.hu/szeress/szerelem/20110330-szerelem-parkapcsolat-a-hangszin-hatarozza-meg-a-hutlenseget.html Hűtlenkedés - Megdöbbentő eredményekhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20101125-hutlenkedes-megdobbento-eredmenyek.html