X-Faktor Csobot Adél Vundersőn és Zuperszexi Istenes Bence szakítás RTL Klub After-X
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bombaként robbant a hír, hogy Csobot Adél és Istenes Bence szakítottak, ám azt a legtöbb rajongójuk érezte, a magyarázat, miszerint nem volt idejük egymásra, nem kerek. Adél a Vundersőn és Zuperszexi felvételén vallott az igazi okokról.

A Bors információi szerint Balázsék különböző kérdésekkel bombázták az énekesnőt, például, hogy hányszor keres rá a saját nevére a neten egy nap, ittas volt-e, amikor összejött Bencével, illetve felnéz-e rá, mint férfira? Ezekre a lány rendre megválaszolt, ekkor jött azonban a legfontosabb kérdés: teljesen megbízik-e szerelmében? "Nem bízom meg benne" - válaszolta, gondolván, úgyis lebuktatná a hazugságvizsgáló - amely egyébként nem igazi -, ha nem őszintén felelne.

Fotó: Tuba Zoltán - Origo, Mudra László - Origo
Fotó: Tuba Zoltán - Origo, Mudra László - Origo

"Ez az ál-hazugságvizsgálat remek lehetőség volt arra, hogy olyan dolgokat is megkérdezzünk ismert emberektől, amiket nem szívesen vallanának be maguktól. Adél elmondta, hogy szereti Bencét, de nem bízik meg benne, ami meglepő volt. Az viszont nem látszott rajta, hogy bármi komoly gond lenne, vagy hogy kellemetlen lenne neki a témáról beszélni" - árulta el a lapnak Rubin Kristóf, a műsor kreatív producere.

A csatorna a Life.hu információi szerint továbbra is számít Adélra az After-X-ben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.