Áll a bál Hajdú Péter egykori és jelenlegi kedvese között

Sarka Kata balhé Bálint Antónia Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata kiakadt Bálint Antónia hamarosan megjelenő könyve miatt.

Ahogy azt korábban a Life.hu is megírta, Bálint Antónia nemrég bevallotta, hogy évekkel ezelőtt gyermeket várt Szandi férjétől. A történetet az egykori szépségkirálynő a hamarosan megjelenő könyvében meséli el. A könyv miatt azonban nemrég kiakadt Sarka Kata - a fiatal anyuka férje, Hajdú Péter ugyanis évekig volt együtt Antóniával, aki Hajdúról is írt pár oldalt a könyvében. Azt még nem tudni, pontosan mi szerepel a könyben, de a dolog már most nagyon aggasztja Hajdút és feleségét. ,,Akinek nincs normális családja, annak fogalma sincs, milyen, amikor a harmóniába, ami mindennap körülveszi őket, belerondít valaki egy ilyen mocsoksággal. Szégyen és fertő" - idézi Sarka Kata közösségi oldalra felírt szavait a Bors.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Sarka Kata

Persze a megjegyzést Toncsi sem hagyhatta szó nélkül, és a következőket reagálta: "Örülnék, ha a saját felszínes életével foglalkozna. Az a fertő, amit ő tett velem. Azzal bezzeg nem dicsekszik! A tisztességhez annyi köze van, mint egy hangyának. Jobb lenne, ha befogná a száját velem kapcsolatban, és örüljön, hogy nem jelentem fel" - reagált Toncsi a közösségi oldalon. Az egykori szépségkirálynő elmondta a Borsnak azt is, hogy szerinte Kata jobban tenné, ha nem magyarázna erkölcsről, és nem nyilatkozna azok után, amit vele és a kislányával tett. Arról azonban egyelőre nem szól a fáma, vajon mi lehet az, ami ennyire kiakasztotta Toncsit.

Forrás: Tv2
Forrás: Tv2

Bálint Antónia

Ismét szingli Liam Hemsworthhttp://www.life.hu/szeress/20131113-liam-hemsworth-ausztral-szinesz-ismet-szingli.htmlA hét szexpóza: piros lámpás kényeztetés (18+)http://www.life.hu/szeress/20131113-a-het-szexpoza-piros-lampas-kenyeztetes-oralis-szex-az.htmlParadicsomért szexelnek Fekete-Afrikában (18+)http://www.life.hu/szeress/20131112-afrika-feketeafrika-ghana-szex-prostitucio-egy-europai-pasi-afrikai-szexnaploja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.