A zenészt sokszor látják együtt egy nála harminc évvel fiatalabb szőke szépséggel. Bár nemrég még azt nyilatkozta, hogy nincs komoly kapcsolata. 

Delhusa szereti a szép, fiatal nőket. Nemrég Toncsi árult el titkokat a zenésszel való liezonjáról. Gjoni pedig sosem tagadta, hogy szereti fiatalokkal körbevenni magát. Állítólag mostanában egy vidéki lány egyre többször kíséri el a programjaira. A kapcsolat már nyár óta tart, de az énekes még nyilvánosan eddig nem vállalta fel a lányt - írja a Blikk

Forrás: RTL Sajtóklub

„Kétségtelen, hogy nem a koromnak megfelelő életet élek. Belül én még mindig az a fiatal srác vagyok, aki a húszas éveimben voltam. A lelkem nem, csak a testem öregszik. Én viszont megpróbálok megtenni mindent azért, hogy lassítsam ezt a folyamatot. A fiatalabb korosztályt vonzom inkább, mert a velem egykorú hölgyek már nem olyan életvitelre vágynak, amilyet én nyújtani tudok. Ők már nem igénylik a pörgést, a jövés-menést. Ez a szőke lány akár a barátnőm is lehetne, de ő csak egy rajongó, aki már hosszú ideje keresi a társaságomat. Szimpatikus, vicces lány, és elismerem, szívesen töltöm vele a szabadidőm egy részét, főként, mert bulizni is nagyon jókat szoktunk együtt. Olykor el is viszem magammal ide-oda, amikor Budapesten jár, ő ugyanis vidéken él" - árulta el Delhusa, akinek fogadott lánya Andrea is ismeri a rajongót. „Jóban vannak a lányok, ezért előfordult már olyan is, hogy hármasban jártuk az éjszakát a városban" - tette hozzá az énekes.