Kiss Ramóna padlóra küldte Majkát

2013.11.25. 13:22

Majka életrajzi könyvében vall arról, hogy Kiss Ramóna volt az egyik nagy szerelme. A lánnyal tökéletes volt a szex, mégis durva szakítással végződött a kapcsolatuk.

Majka a ValóVilág után hirtelen vált kapós pasivá. A celeblányok egymásnak adták a kilincset a rapper lakásán. Ahogy Majka elmeséli könyvében, akiket addig a tévében látott, hirtelen az ágyában találta. Kiss Ramóna azonban padlóra küldte a féltékeny rappert – tudta meg a Blikk.

Forrás: TV2, Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Egyszer ... meghívót kaptam egy RTL Klub-os rendezvényre ... Ott bemutatták nekem a Barátok közt szereplőjét, Kiss Ramónát." - írja Majka, aki sokáig csak kerülgette a lányt. "Az egyik Belevaló után, amikor éjszaka mentem haza, poénból írtam neki egy sms-t, hogy "Mi a helyzet? Akkor most nem jössz át hozzám aludni?" ... Kisvártatva jött a meglepő, ám annál szívmelengetőbb válasz: "De." És tényleg így is történt. ...Igencsak aktív 19 óra következett! Bizony: 19 óra! Egy napot töltöttünk el úgy, hogy aludtunk, felkeltünk szexelni, aztán ismét egy kis pihi, majd megint összefonódtunk. Imádtuk egymást!" – vallott az intim részletekről Majka. „Találkozgattunk, aztán egy hónap telhetett el, amikor észrevettük, hogy na baszki, ebből szerelem lett! Azt éreztem, hogy minden pillanatot vele akarok tölteni, és én, aki világ életemben nem voltam féltékeny típus, Ramira nagyon féltékeny lettem. Bár azt azért kijelenthetjük bátran, hogy ő nagy játékos ilyen téren. Megtett mindent, hogy én agyvérzésben megdögöljek! A szüleivel is nagyon jóban voltam, úgyhogy minden tökéletesnek tűnt. Olyannyira, hogy egyszer meg is kértem Rami kezét" – vallja a rapper.

Kiderül az is, hogy a végleges szakításukat egy „lebukás" okozta: rajtakapta Ramónát az Újpest focistájával, Tóth Norbival. "Átfedés nem volt a kapcsolatokban, de mi még nem zártuk le teljesen a közös időszakot, amikor ő már találkozgatott Norbival. Ha eddig én kellettem Ramónának, akkor most hirtelen miért kell egy ellenkező típus? Mindegy, lezártuk. Egy nagy szerelem volt, és ha nem gyógyulunk ki belőle, akkor vagy engem zárnak be, mert rátámadok egy konyhakéssel, vagy őt, amiért éjszaka levágja a pöcsöm egy ollóval. Szóval: egészségünk érdekében befejeztük" – mesélt a viharos kapcsolatról Majka.

 

Kiss RamónaMajkaeljegyzésszakításcsábításBarátok köztszexszerelem