Legfrissebb hírek szerint a szépséges magyar modell a One Direction sztárjával randizik.

Titkos randevúja volt Palvin Barbinak és Niall Horannek a hétvégén - tudta meg a Female First. A Victoria's Secret bájos magyar modellje és a One Direction fiúbanda sztárja Az éhezők viadala második részét nézték meg együtt egy észak-londoni moziban, de a találkára külön érkeztek, hogy elkerüljék a kíváncsiskodó tekinteteket. 

Palvin Barbi és Niall HoranForrás: AFP

Egy forrás a brit Daily Mirrornak elmesélte: Barbara érkezett meg előbb, és a mobiljával játszott, amíg Niall be nem futott egy testőrrel. "A párocska az első sorban foglalt helyet, Niall ráadásul egy baseballsapkát is viselt, szemmel láthatóan inkognitóban akartak maradni" - tette hozzá a bennfentes, aki szerint végig nevetgéltek és viccelődtek a film alatt. A mozi után nem sokkal Barbi a Twitter oldalán is megerősítette a találkát. Bár ő azt írta ki, hogy egy haverjával nézte meg a filmet.

A srácot korábban Louise Thompson brit valóságshow-sztárral, illetve Tamera Foster brit x-faktoros versenyzővel is összeboronálták. Lehet, hogy a magyar szépség lesz az igazi? Reméljük, a One Direction rajongói most nem kívánják majd Barbi halálát, mint ahogy Justin Biebernél tették.